Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Erik Copes va rata restul sezonului

Erik Copes va rata restul sezonului

CS Rapid București a transmis printr-o postare pe pagina de Facebook a clubului că Erik Copes nu va mai putea juca în acest sezon. Acesta s-a accidentat în runda a 24-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Rapid a evoluat pe terenul lui CSM Târgu Jiu, unde a cedat cu 68-64, pe lângă înfrângerea cu gorjenii pierzând și principalul jucător din rotație.

Erik Copes s-a accidentat pe finalul sfertului trei, la un duel cu Porter Troupe (faza este disponibilă la 1:17:58 în video-ul de mai jos), potrivit informațiilor oferite de giuleșteni verdictul fiind fractură de metatarsian 5. Copes nu va mai putea evolua în ultimele etape ale sezonului regulat.

În această stagiune, Erik Copes are medii de 15.2 puncte și 10.3 recuperări alături de Rapid, fiind lider la ambele capitole pentru giuleșteni.

Următorul meci pentru Rapid va fi în etapa a 26-a, când bucureștenii se deplasează la Sibiu.

*foto: Facebook Rapid București Baschet Masculin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!