Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ermin Jazvin nu rămâne la U Banca Transilvania

Paul Olar

Paul Olar
04.01.2015

U Banca Transilvania a decis să nu îl păstreze în lot pe baschetbalistul Ermin Jazvin. Anunțul a fost făcut astăzi, prin intermediul site-ului u-mobitelco.ro

Pivotul ex-iugoslav sosise pe malul Someșului la finele anului 2014, însă nu a convins, spre deosebire de Frank Turner. Conducătorul de joc american a intrat deja în programul echipei și va îmbrăca maieul alb-negru în partea a doua a stagiunii.

Originar din Atlantic City, Turner activează pe postul de fundaș. El măsoară 1.78 cm și cântărește 80 de kg, mândrindu-se cu experiențe în campionatele din Franța, Polonia, Olanda sau Belgia. Mai exact, sportivul de peste ocean a trecut pe la Den Bosch, Fos Ouest, Trefl Sopot, respectiv Antwerp Giants.

Prima partidă oficială a ardelenilor va avea loc pe 17 ianuarie, în compania lui Gaz Metan Mediaș. Inițial, Silvășan și compania trebuiau să se deplaseze la Ploiești, dar jocul a fost reprogramat.

*Foto: www.gp24.pl

9 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Pacat ca nu ramane dar poate asa vine Zoki si ......

    cu 9 ani în urmă (04.01.2015)
    • tzontzolino:

      zoki
      Pai Zoki e mai mult pozitia 4 in timp ce Jazvin e 5 pur... sau ma insel? Adica e Lalovic deja profilul lui Zoki

      cu 9 ani în urmă (04.01.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Zoki nu a fost niciodata un 5 de tipul Jazvin sau Baciu dar asta nu inseamna ca nu este pivot!

      cu 9 ani în urmă (04.01.2015)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Intreb a nu stiu cata oara. Cand a jucat Zoran la Cluj pozitia 4? La ce mana avea Jazvin anul trecut la Rovinari, era exact ce ne lipsea. Un jucator care era bun la dat de sus si la aparat post-upurile adversarilor puternici, da era bun sa avem si noi un 5 clasic de dragul de a-l avea sa nu se simta Baciu singur. Ura si la gara!!!!

    cu 9 ani în urmă (04.01.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    familia
    Vad lumea ca se agita pe aici ! Zoki nu este dorit nu va reveni la echipa ! Trebuie sa fi rau intentionat s anu vezi ca tot placa aia merge ! Zoki nu , Kyndall nu , Meda nu ...! No coment !

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Sa inteleg ca atunci cand cei trei numiti de tine vor inceta sa joace baschet tragem obloanele si declaram game over! Chiar daca nu iti vine sa crezi, mie mi-au placut toti cei trei pe care i-ai enumerat si mi-ar placea sa ii revad in alb/negru dar asta nu inseamna ca nu voi merge la sala sau ma voi lamenta la nesfarsit ca au plecat sau nu au fost adusi la echipa! Pana la urma sportul asta este profesionist si se joaca pe bani nu pe sentimente si asa cum am spus mai jos sportivii sunt adusi pentru nevoile echipei si nu pentru nume sau CV! Am avut jucatori cu CV care nu au facut nimic la echipa, am avut si care au facut, logic! Oricum, norocul nostru este ca echipa are un staf care stie ce vrea si stie pe ce vrea sa dea banii sponsorilor si asta este un plus formidabil!

      P.S. chiar daca sunt "indragostit" iremediabil si irefutabil de Branko Cuic pot sa spun ca imi doresc foarte mult ca el sa isi mute domiciliul in haine civile si asta chiar daca ramane in cadrul clubului!

      P.S.2 Scoate un Certificat Constatator de la Registrul Comertului sa vezi cine sunt proprietarii clubului, sa vezi cine are dreptul sa decida! Mai bine ai vedea si ti-ai bate capul de cum si de ce umileste numele lui "U" tovarasul Vasu sau mai bine zis sa vezi cum a promovat si in ce conditii!

      cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Mai lasa-na in palarie ca nu ii vorba de Zoran, lumea vrea un 4 sau 5 f capabil apai ca il cheama Zoran Krstanovic, Sasha Vukas, Vladimir Mijovic sau Yao Ming mai vedem. Nu ii vorba de nume, ii vorba de jucatori valorosi.

    cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Nici vorba free62, nici vorba, la echipa asta nimeni nu ii dorit..... poate o sa ia un stalp de iluminat din fata salii si sa joace cu el pe pozitia 5!!!!!!!

      Pana la urma asta ne trebuie, un sportiv de valoare si nu un nume de valoare pentru ca nu numele castiga meciul ci jucatorul!!!

      cu 9 ani în urmă (05.01.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gratian cormos :

    zoraniada de iarna
    Jazvin este un jucator bun, insa nu cred ca este ce mai bine adaptat pentru a da eficienta maxima "Zoraniadei" (sistemul de baschet modern brevetat de U in ultima decada). Zoraniada consta intr-o pozitionare inteligenta a jucatorilor: Capitanul undeva la trei puncte, preferabil pe colt, Zoki calm in marginea caciulii, fundasul sau extrema patrunde, atrage pivotul pe el si ii paseaza lui Zoki care face un singur pas de jumatate de metru si inscrie de langa cos sau i-o scoate Capitanului la trei puncte. Dar pentru desfasurarea deplina a Zoraniadei e nevoie si de Zoki :)))

    cu 9 ani în urmă (06.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!