Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Estonia - Jonathan Dupre este coleg de echipă cu Sasha Avalic și în sezonul 2013/14

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.10.2013

Jonathan Dupre, extrema americană care a evoluat în sezonul precedent la BC Miercurea Ciuc, a ajuns în Estonia, la Valga/Maks&Moorits. În vârstă de 26 ani, Dupre va fi coleg de echipă, din nou, cu Sasha Avalic.

În sezonul 2012/13, Dupre a avut medii de 7.2 puncte și 4.7 recuperări în 35 meciuri pentru formația din Harghita, care a retrogradat. Sportivul de 2.03 metri, în vârstă de 26 ani a absolvit universitatea Pepperdine în anul 2011. El a mai jucat pentru Maine Red Claws în NBDL. De notat că inițial, Dupre s-a înțeles cu Krasny Oktyabr, din Rusia, echipă înscrisă în Liga VTB, dar până la urmă a ajuns în Estonia.

Valga evoluează în prima ligă din Estonia, unde a ocupat locul al 7-lea în sezonul precedent. De asemenea, a jucat în Liga Baltică, unde a obținut două victorii din totalul de zece partide disputate. 

În noul sezon, noua echipă a lui Dupre și Avalic are 1-1 în campionat, respectiv 0-1 în Liga Baltică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!