Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Etapa 14 - MVP: Ionuț Drăgușin

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.12.2012

Ionuț Drăgușin, pivotul echipei SCM U Craiova, a avut o prestație sinonimă cu titlul de cel mai bun jucător al etapei a 14-a în sezonul regulat al Ligii Naționale. Cel mai înalt jucător din baschetul românesc și-a ajutat echipa să învingă pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 82-68.

În 35 minute de joc, Drăgușin a bifat 8/10 la aruncările din acțiune și 6/9 la linia de pedeapsă pentru un total de 22 puncte. El a adăugat 14 recuperări (trei ofensive), patru capace și o intercepție cu trei posesii pierdute. Pivotul originar din București a terminat partida disputată împotriva echipei la care a evoluat până la încheierea sezonului anterior cu un indice de 33 la eficiență, respectiv cu 18 la categoria +/-.

Drăgușin este al 3-lea jucător al Craiovei care este desemnat MVP al etapei de TotalBaschet în Liga Națională la baschet masculin. Ceilalți doi sunt Rade Dzambic în etapa a 11-a, respectiv Travis Bureau în cea de-a 13-a.

Iată lista completă a jucătorilor desemnați MVP ai etapei în sezonul 2012/13:

- etapa 1 - David Steffel
- etapa 2 - Darko Balaban
- etapa 3 - Louis Darby
- etapa 4 - Deven Mitchell
- etapa 5 - Dominique Archie
- etapa 6 - Ivan Ivanovic
- etapa 7 - Branko Cuic
- etapa 8 - Goran Martinic
- etapa 9 - Virgil Stănescu
- etapa 10 - Devon Austin
- etapa 11 - Rade Dzambic
- etapa 12 - Zlatko Jovanovic
- etapa 13 - Travis Bureau

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!