Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Etapa a 11-a - MVP: Rade Dzambic

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.12.2012

Foto: Farul Facebook

SCM "U" Craiova continuă în aceeaşi notă cel mai bun început de sezon din istorie. După victoria obţinută în premieră împotriva vicecampioanei României, BC Timişoara, băieţii antrenaţi de Andjelko Mandic au mai făcut o victimă. Craiovenii s-au impus pentru prima oară pe terenul Energiei Rovinari, scor 82-71.

MVP-ul rundei cu numărul 11 vine din respectiva confruntare, în persoana lui Rade Dzambic. Fundaşul sârb se află la cel mai bun sezon în România, înregistrând medii de 16.5 puncte, 5.4 recuperări şi 6.3 pase decisive. Miercuri seara Turbo Rade a contribuit decisiv la o nouă premieră pentru Craiova. Fundaşul a terminat jocul cu 32 de puncte, 7 pase decisive, 3 recuperări şi 2 posesii pierdute pentru un index de 30 de unităţi la eficienţă. Rade a înregistrat 5/13 la două puncte, 4/6 la trei puncte respectiv 10/10 de la linia de pedeapsă.

De notat că Dzambic izbutise cea mai bună performanță stagională la puncte și eficiență în meciul din etapa anterioară, la victoria cu BC Timișoara.

Până în prezent câștigătorii titlului de jucător al etapei în opinia TotalBaschet, în sezonul 2012/13 au fost:

- etapa 1 - David Steffel
- etapa 2 - Darko Balaban
- etapa 3 - Louis Darby
- etapa 4 - Deven Mitchell
- etapa 5 - Dominique Archie
- etapa 6 - Ivan Ivanovic
- etapa 7 - Branko Cuic
- etapa 8 - Goran Martinic
- etapa 9 - Virgil Stănescu
- etapa 10 - Devon Austin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!