Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Etapa a 24-a în Divizia A masculin. Un meci la matineu, două jocuri televizate

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.03.2012

Etapa a 24-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin se va întinde pe parcursul a patru zile. Runda demarează vineri (02.03), cu meciul dintre SCM U Craiova și CSU Atlassib Sibiu.

Sâmbătă (03.03) este programat grosul etapei, atunci când se dispută patru partide. Printre ele se numără șocurile Gaz Metan Mediaș - BC Timișoara, cu implicații la prima poziție a clasamentului, respectiv BCM U Pitești - CSM Oradea, cu două dintre echipele calificate la turneul final al Cupei României și angrenate în lupta pentru calificarea în playoff.

Duminică (04.03) este zi de pauză, pentru ca luni (05.03) runda să se sfârșească cu două meciuri. De notat că de la ora 11:00, o oră extrem de matinală, Politehnica Iași primește vizita lui CSM București pentru ca seara să se dispute meciul dintre Energia Rovinari și U Mobitelco Cluj-Napoca.

Două meciuri vor fi televizate în această etapă de către DigiSport. Este vorba despre confruntarea Mediaș - Timișoara, sâmbătă cu începere de la orele 19:00, respectiv Rovinari - Cluj, luni, de la aceeași oră.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!