Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie, antrenor Otopeni: "S-a văzut faptul că am jucat doar 4 partide până acum"

Andrei Danciu

Andrei Danciu
19.09.2011

Duminică seară, la Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” din Craiova a avut loc partida dintre SCM U Craiova şi CS Otopeni contând pentru primul tur al Cupei României. Ilfovenii au avut câştig de cauză, impunându-se cu 73-69, într-un meci transmis în direct de către postul TVR 3.

La finalul jocului Total Baschet a stat de vorbă cu antrenorul grupării oaspete. Eugen Ilie ne-a declarat faptul că meciul a fost unul strâns din cauza faptului că jucătorii săi nu au reuşit să găsească drumul spre coş. De asemea tehnicianul este de părere că s-a văzut că au disputat doar patru meciuri amicale.

A fost un meci foarte strâns, din cauza faptului că jucătorii mei nu au reuşit sa găseasca drumul spre coş, au aruncat din poziţii libere şi au ratat. Nu este nicio problemă, în meciurile viitoare vom reuşi să marcăm. Sunt foarte mulţumit de atitudinea băieţilor, au luptat pentru fiecare minge. Totuşi, s-a văzut faptul că am jucat doar 4 partide până la acest meci, iar unele scheme le-am folosit doar în antrenament. Pentru meciurile viitoare îmi doresc ca echipa să joace din ce in ce mai bine şi să practice un baschet de calitate, iar rezultatele vor veni de la sine.

Returul se va disputa la Otopeni sâmbăta viitoare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!