Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie: „Echipa mea este plină de caractere”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.03.2011

CS Otopeni s-a impus surprinzător, duminică seară în sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu”, în fața Stelei București, scor 78-76. Deși au fost conduși la pauză cu 14 puncte, ilfovenii au revenit pe final reușind să-și adjudece o victorie foarte importantă în economia calificării în primele 8 echipe. La finalul jocului, antrenorul oaspeților, Eugen Ilie, a declarat pentru postul TVR 3 faptul că este foarte mulțumit de prestația jucătorilor săi, subliniând că echipa sa „este plină de caractere”.

Da, se poate spune că este o surpriză, deoarece victoria a fost obținută în deplasare. De la început am spus faptul că nu venim să ne prădem în fața Stelei, am venit să jucăm și uitați, am reușit să lungim seria meciurilor bune pe care facem. 
Am fost conduși la pauză cu 14, însă 14 puncte în baschet nu sunt multe. Am avut la Mureș -20, la Mediaș am fost conduși și am revenit, am dat dovadă că avem forță, trebuie doar să ne intrăm în joc.
Rezultatele obținute sunt meritul băieților, asta înseamnă să ai caractere în echipă. Nu vreau să jignesc alte echipe sau pe altcineva, însă echipa mea este plină de caractere și doresc să le mulțumesc pe această cale.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    felicitari eugen ilie!
    ai dat dovada de fler, curaj, idei in alegerea tacticii de joc si nu e prima data. urmeaza-ti flerul ca merita! cred ca la asemenea victorii, toti jucatorii sunt trup si suflet alaturi de tine! vom mai auzi de numele tau!

    cu 13 ani în urmă (07.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!