Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie este noul antrenor secund al lui SCM U Craiova

Eugen Ilie este noul antrenor secund al lui SCM U Craiova

În cursul acestei zile, pagina de suporteri a lui SCM U Craiova a anunțat că Eugen Ilie va face parte din staff-ul lui Aleksandar Todorov în stagiunea 2020-2021. Antrenorul în vârstă de 44 de ani s-a aflat pe banca tehnică a lui CSM Galați în sezonul încheiat mai rapid din pricina pandemiei.

Eugen Ilie și-a început cariera de jucător la Politehnica Iași și până la momentul în care „a agățat ghetele în cui” a mai trecut pe la Steaua București, Rompetrol București, Dinamo București, Vega Soced, BCM U Pitești și CS Otopeni.

În 2009, pe vremea când încă activa ca jucător, Eugen Ilie a devenit antrenorul secund al lui CS Otopeni, urmând ca înaintea sezonului 2010-2011 să fie numit principal. În ultimul deceniu, tehnicianul ieșean le-a mai antrenat pe Zakho Basket (Irak), CSM Ploiești, CS Dinamo Știința București, CSO Voluntari și CSM Galați.

De asemenea, Eugen Ilie a fost în mai multe rânduri antrenorul echipelor naționale de juniori ale României. Mai exact, în 2012, s-a aflat pe banca tehnică a formației U18, în 2014, a pregătit gruparea U16, alături de care a continuat până în 2016.

În sezonul 2019-2020, Eugen Ilie a condus-o pe CSM Galați spre un bilanț de 15 victorii și opt înfrângeri.

Așadar, la mai bine de 10 ani de la prima experiență de acest gen, Eugen Ilie preia din nou rolul de antrenor secund, urmând să lucreze alături de Aco Todorov, tehnician aflat în al treilea sezon la SCM U Craiova.

*foto: Baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!