Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie: „În formulă de cupă, Craiova a câștigat tot până acum”

Eugen Ilie: „În formulă de cupă, Craiova a câștigat tot până acum”

CSA Steaua București se duelează cu SCM U Craiova în sferturile de finală al Cupei României. Despre acest meci a vorbit pentru site-ul nsotru antrenorul militarilor, care a început sezonul pe banca oltenilor, ca asistent al lui Aco Todorov. Eugen Ilie vede Craiova o echipă extrem de redutabilă în formula de cupă:

„Primul meci a fost în cupă, al doilea în campionat. După cum am mai spus, în formulă de cupă, Craiova a câștigat tot până acum, cu doi români pe teren. Chiar și meci în campioant împotriva Oradiei, câștigat tot cu doi români pe teren. Va fi cu siguranță un meci foarte disputat pentru noi. Avantajul nostru este că fața de ultimul meci, față de ultimul meci de campionat, avem ambii jucători care au lipsit valizi.”

Întrebat dacă în perioada de pauză echipa a reușit o pregătire bună, tehnicianul a replicat:

„Asta ne-am propus. Antrenamentele au decurs normal și suntem si siguranță cu un pas înainte față de unde am fost acum trei săptămâni.”


Eugen Ilie spune că nu este relevant că știe schemele tactice al ale oltenilor din perioada petrecută ca asistent, mai ales că Aco Todorov are la dispoziție o echipă valoroasă care se poate adapta ușor la schimbări:

„Sunt jucători cu mare experiență, jucători valoroși. Poate să prezinte un playbook înaintea fiecărei etape și nu are nicio legătură. Sunt jucători care pot să se adapteze foarte rapid. Tocmai de aceea nu am axat pregătirea pe playbook-ul Craiovei.”

Întrebat dacă echipa lui poate salva sezonul într-o competiție a surprizelor, așa cum s-a dovedit de multe ori Cupa României, Eugen Ilie a încheiat:

„Cu siguranță este o competiție puțin mai diferită, prin prisma faptului că nu ști dacă poți alinia cea bună formulă înainte de fiecare meci. Ne dorim să arătăm altceva. Pentru asta ne-am pregătit. Toate ne-au fost favorabile în ultima perioadă.Totul depinde doar de noi. Păcat că nu am reușit să ne mai întărim. Eu am totuși încredere în lotul pe care îl am și cred că putem face o figură frumoasă.”

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!