Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie: 'Nu pot să vorbesc despre jucători până nu avem bugetul stabilit'

totalbaschet.ro, Adrian Micinic

totalbaschet.ro, Adrian Micinic
29.06.2011

TotalBaschet a stat de vorbă cu Eugen Ilie, antrenorul principal al echipei CS Otopeni, echipă care a ratat accederea în playoff în ultima etapă din sezonul regulat al celei mai recnte ediţii de campionat masculin din România. Tehnicianul formaţiei ilfovene, participant la seminarul de antrenori de la Belgrad desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute şi la care a participat inclusiv Zeljko Obradovic (cel mai bun antrenor al Euroligii în ultimul sezon) în calitate de lector, a spus că în momentul de faţă formarea lotului de jucători depinde de votarea bugetului echipei de baschet a clubului pentru sezonul 2011/12.

"Deocamdată nu avem nimic. În momentul în care avem ceva oficial vom comunica acest lucru, nu avem nimic de ascuns."

Eugen Ilie a vorbit despre eventuala revenire a lui Bogdan Ţibârnă la formaţia de lângă aeroport, el fiind întrebat dacă poate să confirme existenţa unei înţelegeri ferme cu acest jucător, existând informaţia că internaţionalul de tineret s-ar fi mutat la Otopeni.

"Nu am cum să confirm acest lucru. El are trei oferte de la cluburi din Divizia A. Ţibârnă nu are cum să se fi mutat la Otopeni, cât timp lotul se află la Bucureşti. A jucat aici şi îmi doresc foarte mult ca el să se întoarcă la Otopeni. Nu neapărat pentru mine cât pentru el aş vrea acest lucru. Dar de aici şi până la a fi legitimat la CS Otopeni este cale lungă."

Antrenorul 'aviatorilor' a fost întrebat şi despre eventuala despărţire de Cătălin Vlaicu. De asemenea el a încheiat spunând că alcătuirea lotului depinde de buget, unul care cel puţin până în prezent nu a fost stabilit.

"Dacă el a spus că nu va mai juca la Otopeni în sezonul următor atunci e posibil să fie aşa cum spune. Eu nu pot să spun mai nimic despre jucători în acest moment. Ştiu că pe 4 iulie sunt înscrierile pentru sezonul 2011/12. Sper că până atunci să se ştie ceva. Dar oricum această situaţie nu ţine de înscriere ci de votarea bugetului pentru sezonul următor. Până nu cunoaştem valoarea bugetului nu putem să discutăm despre jucători, nu putem discuta despre nimic. Nu avem cum."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!