Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Eugen Ilie: „Un meci în care jucătorii mei au vrut să joace, să demonstreze că cele trei săptămâni de pauză au fost benefice”

Eugen Ilie: „Un meci în care jucătorii mei au vrut să joace, să demonstreze că cele trei săptămâni de pauză au fost benefice”

CSA Steaua București a jucat de la egal la egal cu SCM U Craiova în sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin. Partida a fost decisă după două reprize de prelungiri, la finalul căreia oltenii s-au impus cu scorul de 82-78.

Eugen Ilie a tras concluziile după acest meci pe muchie de cuțit:


„A fost un meci cu o încărcătură foarte mare. Un meci în care jucătorii mei au vrut să joace, să demonstreze că cele trei săptămâni de pauză au fost benefice. Eu sunt foarte mulțumit. Am ținut echipa Craiovei în 57 de puncte marcate în timpul regulamentar. Dacă trebuia să câștigăm noi sau nu, nu e treaba mea. Noi am jucat până la capăt. Felicitări pentru învingători. ”


Tehncianul Stelei a vorbit despre duelul cu Aco Todorov și exact cum puncta pentru site-ul nostru înainte de meci, a explicat de ce nu a pregătit meciul în funcței de jocul pre care-l cunoștea din perioada petrecută la olteni ca asistent:

„Cum am spus și înainte de meci, nu am pregătit jocul după set offense-urile lor, pentru că au jucători foarte experimentați, care pot schimba și decide pe fracțiune de secundă. Deci nu a fost așa pregătiti meciul. Pentru mine a fost o perioadă foarte bună, petrecută ca secund al lui (n.r. Aco Todorov) și vreau să le mulțumesc pentru șansa.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!