Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EuroBasket 2013 - Adversari: Jacob Pullen a obținut în mod oficial pașaport gruzin

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.08.2012

Jacob Pullen, americanul în vârstă de 23 ani a obținut pașaportul gruzin pentru a putea participa alături de echipa națională a acestei țări în campania de calificare la EuroBasket 2013.

Deși inițial mass-media din Italia a anunțat că Pullen va primi pașaport românesc, el a ajuns să joace pentru echipa națională a Georgiei, nimeni alta decât adversara României în preliminariile pentru Campionatul European din Slovenia. Dovada a venit pe contul de Twitter al jucătorului care și-a fotografiat pașaportul georgian.

De altfel, Pullen a jucat deja (foto) o serie de meciuri pentru naționala Georgiei în perioada de pregătire. Astfel, iubitorii baschetului din România vor avea posibilitatea să-l vadă la lucru pe cel care putea să devină conducătorul de joc al tricolorilor. El va fi prezent la Sibiu pe 2 septembrie anul curent, atunci când este programat al 6-lea meci al României în această campanie.

Citiți și

EuroBasket 2013 - Jacob Pullen este al Georgiei

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!