Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EuroBasket 2015 - Reinar Hallik: „Vom avea de partea noatră fanii care vor veni să ne susțină”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.09.2015

Fostul jucător al celor de SCM Universitatea Craiova, CSM-U Oradea și U-BT Cluj, estonianul Reinar Haliik, a oferit în exclusivitate pentru TotalBaschet o declarație înainte de Eurobasket 2015, competiție care va debuta sâmbătă.

„Obiectivul nostru este acela de a juca bine și vom încerca să  câștigam cât mai multe meciuri. Suntem outsideri la Campionatul European, dar vom avea de partea noastră fanii care vor veni să ne susțină și care ne vom da mai multă energie. Estonia nu a mai participat din 2001 la un Campionat European de baschet, iar acasă lumea este entuziasmată. În ceea ce mă privește nu mi-am găsit un angajament pentru noul sezon”, ne-a declarat sportivul.

Estonia va evolua în Grupa D, cea de la Riga, iar în partida inaugurală va întâlni reprezentativa Cehiei, într-un meci care va debuta la ora 15:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!