Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EuroChallenge - Adversari: Paks l-a adus în probe pe Jay Wisseh

Adrian Micinic

Adrian Micinic
15.09.2013

Atomeromu Paks, adversarul lui CSM Oradea în FIBA EuroChallenge, l-a adus în probe pe fundașul american Jaytornah Wisseh. Acesta nu a rămas în cele din urmă în Turcia, acolo unde chiar s-a prezentat pentru startul pregătirilor, alături de Best Balikesir BK, din liga a doua.

Wisseh s-a alăturat deja echipei maghiare, antrenată de către Branislav Dzunic, cel care a condus-o pe Alba Fehervar spre titlul național al Ungariei în sezonul precedent. Mai mult, fostul jucător al lui CSU Sibiu și Energia Rovinari a jucat într-un meci de verificare în compania lui BC Kormend, adversar al lui Gaz Metan Mediaș în EuroChallenge.

Fundașul american de 1.85 metri nu a fost titularizat în acest meci, însă a bifat 7 puncte în contul formației din Paks. De cealaltă parte a jucat orădeanul Rolland Torok. El a fost titularizat și a bifat 8 puncte în contul formației din Kormend.

Rezultatul final al partidei, desfășurate sâmbătă (14.09), a fost de 92-78 în favoarea lui Kormend. Soarta meciului a fost decisă în repriza a doua, când Kormend a înscris 53 puncte și a încasat 32 (incluzând un parțial de 33-15 în sfertul 3).

Revenind la Wisseh, trebuie notat că el s-a alăturat echipei din Paks chiar în dimineața zilei de sâmbătă (14.09).

În ceea ce o privește pe Kormend, trebuie notat că și această echipă a adus un american în probe. Este vorba despre EJ Kusnyer. Acesta are 27 ani, măsoară 1.96 metri și ultima dată a evoluat pentru Kilsyth Cobras, în Australia, unde a avut 19.1 puncte și 4.3 recuperări pe meci. În partida amintită acesta a avut 8 puncte.

Citiți și

Turcia - Jay Wisseh a semnat în liga a doua

Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!