Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Everett şi Barac au purtat Steaua spre victorie în meciul cu BCM U Piteşti

Andrei Militaru

Andrei Militaru
24.12.2014

Steaua a câştigat derby-ul cu BCM U Piteşti, scor 80-71, aceasta fiind ultima confruntare din 2014 disputată de roş-albaştri. Victoria liderului la zi al Ligii Naţionale a fost facilitată de doi jucători de calibru, Everett şi Barac, ultimul fost jucător al Piteştiului în trecut.

Americanul Everett a făcut un meci de senzaţie, reuşind să înscrie 20 de puncte, un sfert din totalul cu care Steaua a câştigat disputa. Acesta a avut un procentaj uluitor la aruncările de 2 puncte, 7/8, respectiv 2/4 la aruncările de 3 puncte. El a recuperat mingea de 3 ori, a dat 3 pase decisive şi a avut cea mai mare eficienţă din tabăra Stelei, 24 de unităţi.

O evoluţie similară a avut şi Barac, care n-a avut milă de fosta sa echipă, împotriva căreia a înscris 19 puncte. Bosniacul a reuşit 5/7 de 2 puncte, 1/4 de 3 puncte şi 6/8 de la linia de libere. Totodată, Barac s-a remarcat cu 6 recuperări, 2 pase decisive şi 19 unităţi la capitolul eficienţă.

Nici prestaţia lui Titus Nicoară nu a fost de neglijat împotriva Piteştiului, baschetbalistul român reuşind 15 puncte.

* FOTO: Bogdan Dănescu (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!