Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Evoluție solidă pentru Bureau și Kovac în Meciul 2 cu CSM Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.04.2014

Fără doar și poate Travis Bureau și Mirko Kovac au fost jucătorii Craiovei care au ieșit cel mai mult în evidență în Meciul 2 al seriei cu Oradea. Chiar dacă oltenii au cedat cu 66-78 s-a putut sesiza o schimbare în jocul acestora, având în vedere înfrângerea drastică suferită în prima partidă, scor 58-96.

Americanul Bureau a fost titular, la fel ca și colegul Mirko Kovac. Travis a reușit în cele aproape 32 de minute și jumătate jucate să-și treacă în cont 19 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții, o minge pierdută și 21 la eficiență. Sportivul de peste ocean a terminat cu procentaje de 33% (4/12) de la 2 puncte, 60% (3/5) de la 3 puncte, respectiv 100% (2/2) de la libere.

De cealaltă parte, Kovac a reușit în cele 35 de minute și jumătate tot 19 puncte, având la aruncări 1/1 din interiorul semicercului, 5/9 de la mare distanță și 2/2 de la libere, De asemenea, baschetbalistul a mai contribuit cu 5 mingi recuperate, o pasă decisivă distribuită o intercepție și 4 posesii pierdute. În urma acestor cifre, în dreptul lui Kovac la eficiență se regăseau 18 unități. 

*Foto: Bogdan Dănescu

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    b1
    Bravo Travis!
    Bravo Mirko!
    Ne dati sperante cu evolutiile voastre.
    Astept sa joace si LeVar la valoarea lui adevarata.
    Din pacate, sub panou, vom avea un pivot valoros dar nerefacut dupa o grava acccidentare si un pivot de conjunctura, mult mai valoros pe alt post. Sub panou vom fi mereu dominati, vom fi frustrati. Tenter nu are solutii acolo. Vor fi necesare mari eforturi ale jucatorilor si multa gratie divina...

    cu 10 ani în urmă (27.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!