Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Adrian Vermeşan: "BCM Elba Timişoara nu mai există"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.06.2011

În cursul zilei de vineri pe adresa de e-mail a site-ului nostru a fost primită o informaţie referitoare la interdicţia de a legitima jucători, aplicată de către FIBA, clubului BCM Elba Timişoara. Lista cu cluburile ce au interdicţia de a legitima jucători, publicată de către FIBA, o puteţi accesa aici.

Astfel am decis să-l contactăm pe Adrian Vermeşan care a acceptat să vorbească despre această situaţie. Manaerul clubului BC Timişoara afirmă că respectiva interdicţie a fost aplicată de către FIBA din cauza unei datorii neachitate agentului lui Rade Dzambic.

Oficialul bănăţean a continua afirmând faptul că BCM Elba Timişoara nu mai există, clubul BC Timişoara preluând o mare parte din respectivul club, aici fiind incluse şi câteva datori.

Ne puteţi spune dacă clubul BCM Elba Timişoara mai există ?

Clubul anterior a fost BCM Elba Timişoara şi nu mai există. Acum suntem BC Timişoara. Clubul s-a schimbat datorită faptul că societatea comercială ELBA, după 25 de ani de când avea acest club, nu a mai putut să susţină cum şi-ar fi dorit acest club.

Pe site-ul FIBA este specificat faptul că BCM Elba Timişoara este restricţionată de la legitimarea jucătorilor ...

Este o informaţie mai veche. Această datorie s-a plătit acum şapte sau opt zile. Este o problemă pe care am întâlnit-o la domnul Dzambic şi la impresarul său.

Dacă clubul nu mai există, de ce s-a plătit datoria ?

Fiindcă am preluat şi aceste datori. S-au luat câteva datori, nu toate, doar terţe persoane. Nu sunt preluate datori pentru stat sau pentru altcineva. În momentul când Dzambic a revenit să joace la BC Timişoara automat s-a convenit că vor fi plătite şi aceste datorii.

De asemenea Vermeşan declară că şi dacă datoria nu ar fi fost achitată, BC Timişoara tot ar fi putut transfera jucători deoarece BC este "un alt club".

Şi dacă nu se plătea această datorie tot BC Timişoara avea dreptul să transfere pe cine vrea şi cum vrea. Cititorii nu au înţeles bine: BCM Elba este una şi BC este alta. Este altă adresă, alte acte, alt cod fiscal. Este cu totul diferit BCM Elba de BC Timisoara. Este un club înfiinţat mai demult care nu a funcţionat o perioadă, era doar înfiinţat, şi care a preluat anul trecut toate obligaţiile sportive, subliniez sportive. La acest capitol erau şi câteva datorii sportive pe care le-a preluat clubul. Mă refer la unele plăţi.

Foto 1: Renaşterea.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    :)))
    cum faci sa scapi de datorii in Romania? desfiintezi clubul si iti faci altul :)

    cu 12 ani în urmă (24.06.2011) Raspunde
  • protv :

    iancu=vermesan
    normal retrogradare dar la noi in romania ??????

    cu 12 ani în urmă (24.06.2011) Raspunde
  • Mircea :

    complicat
    Situatia este mult mai complicata decat explica dl Vermesan,un club nou infiintat nu poate sa aiba aceleasi culori ca si cel vechi,respectiv bcm elba,acelasi palmares,si un club nou infiintat cum de joaca direct in divizia A,plus ca dl Vermesan afirma ca se schimba doar numele http://www.ziuadevest.ro/sport/11486-bcm-elba-ii-schimb-numele-.html ceva nu este in regula.

    cu 12 ani în urmă (24.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!