Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Adrian Vermeşan: "Petricevic şi Moldovan nu m-au înştiinţat despre comision"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.06.2011

Site-ul nostru a fost contactat în cursul zilei de azi de către Ivan Krasic, fostul jucător al lui CSU Ploieşti şi CS Otopeni, actual agent al firmei de impresariat OLSTA Basketball în legătură cu datoria pe care BCM ELBA Timişoara o are de achitat agenţiei pentru care lucrează. Krasic a negat faptul că plata respectivă s-ar fi făcut în urmă cu “şapte sau opt zile”, cum a declarat Vermeşan.

Total Baschet i-a acordat dreptul la replică oficialului bănăţean, care a afirmat faptul că datoria s-a achitat la FIBA, banii fiind cel mai probabil la forul internaţional. De asemenea managerul general Adrian Vermeşean declară că el nu a ştiut nimic despre respectivul comision, deoarece cei care s-au ocupat de actele jucătorilor, antrenorul din acea perioadă a clubului Petricevic şi preşedintele Moldovan, nu l-au înştiinţat în acest sens.

Noi nu avem nimic cu respectiva agenţie sau respectivul agent. Noi ceea ce am plătit am plătit la FIBA, iar FIBA le va trimite banii. Ei ne-au dat în judecată la FIBA, am primit o adresă oficială din partea forului internaţional şi am plătit în urmă cu o săptămână această datorie. Am plătit suma respectivă şi de acum înainte se descurcă FIBA cu plata. Cu ce am fost penalizaţi am plătit. Oricum doresc să specific faptul că nu noi, BC Timişoara am fost penalizaţi ci fostul club, BCM ELBA Timişoara. Moldovan, Petricevici, Dzambic sau agentul respectiv nu mi-au adus la cunoştinţă faptul că trebuie plătit un comision. Ei nu au anunţat pe nimeni, eu ca manager general nu am fost anunţat de faptul că trebuie plătit acel comision. Eu am fost pus în faţa faptului împlinit, iar când i-am întrebat respectivii mi-au spus că au uitat să mă anunţe.

Vermeşan a negat şi faptul că ar fi fost contactat de către Ivan Krasic.

Dacă pe mine Vermeşan Adrian m-a contactat Ivan Krasic eu îi dau dublul sumei pe care i-o datoreaz. Deci Petricevici şi Moldovan nu m-au înştiinţat despre comisionul celor doi jucători, ei au completat contractul cu Krasic, ei s-au ocupat, ei au făcut toată treaba. Eu nici nu am ştiut, de acest comision nu am ştiut, doar de altele. Subliniez din nou faptul că datoriile respective sunt ale clubului BCM ELBA Timişoara, BC Timişoara a preluat palmaresul sportiv nu sunt probleme cu datoriile. Oricum BCM ELBA Timişoara a plătit această datorie.

De asmenea oficialul bănăţean crede că aceste declaraţii a lui Krasic sunt o răbunare pentru faptul că BC Timişoara nu mai doreşte să colaboreze cu agenţia pe care o reprezintă sârbul.

Domnul Krasic să mai aştepte. Aceste acuzaţii sunt nişte valuri, nişte polemnici pentru a determina jucătorii să nu vină la BC Timişoara. Noi nu am mai vrut să luam nici un jucător prin dânsul şi prin firma la care lucrează dânsul, iar aceasta a fost răzbunarea, respectivul e-mail. Acestor impresari străini nu trebuie să le daţi apă la moară, nici măcar nu trebuie să publicaţi, să-i băgaţi în seamă. Ei să se ducă în ţara lor, să-i lase pe impresarii români care au început să apară să-şi facă treaba. Ei ne-au propus antrenori şi jucători, însă nu am vrut să mai colaborăm cu ei şi astfel au decis să se răzbune.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cunoscatorul :

    Haha
    Vermesan nici macar nu stie sa minta. Adica azi declara: "Deci Petricevici şi Moldovan nu m-au înştiinţat despre comisionul celor doi jucători, ei au completat contractul cu Krasic, ei s-au ocupat, ei au făcut toată treaba. Eu nici nu am ştiut, de acest comision nu am ştiut, doar de altele" ..... dupa ce acum cateva zile a spus: "În momentul când Dzambic a revenit să joace la BC Timişoara automat s-a convenit că vor fi plătite şi aceste datorii." .... haha, bune glume, Vermesane :)

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    loool
    "Acestor impresari străini nu trebuie să le daţi apă la moară, nici măcar nu trebuie să publicaţi, să-i băgaţi în seamă." Cum adica sa nu publice ? Foarte bine ca o fac. Si asa multe cluburi de la noi nu-si platesc jucatorii la timp sau nu-si platesc datoriile, iar pe urma pun batista pe tambal :). "Oricum doresc să specific faptul că nu noi, BC Timişoara am fost penalizaţi ci fostul club, BCM ELBA Timişoara". Sa inteleg ca la anul nu o sa mai joace in violet, nu :) ?! Si presupun ca nu in divizia A, daca sunt alt club. Sau nu se mostenesc datoriile, ci doar locul in divizia A ?! Pacat de jucatori si de suporteri cand exista astfel de mentalitati ale conducatorilor.

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    :)
    ce mincinos innascut acest Vermesan :)

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • mebbo :

    Hotii hotilor!
    Daca ar intra pe fir politia economica, vermesan si inca doi, adica ostaficiuc si orza, ar infunda puscaria. Asta intr-o tara civilizata.

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!