Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Alhaji Mohammed aproape de a pleca de la CSU Asesoft Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.02.2015

CSU Asesoft Ploiești este aproape de a se despărți de un nou jucător important. Alhaji Mohammed este anunțat ca și plecat de la campioana României. Ofiacilii clubului prahovean nu ne-au confirmat despărțirea de jucătorul american dar nici nu au dorit să facă anumite comentarii despre această situație.

Alhaji Mohammed o părăsește pe CSU Asesoft Ploiești după doi petrecuți în România. Americanul a sosit în iarna sezonului 2012/2013 și a ajutat formația prahoveană să câștige ultimele două titluri din LNBM, Mohammed fiind MVP atât în finala din 2013 cât și în cea din 2014.

Alhaji Mohammed a jucat în 9 partide în acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin în care a adunat medii statistice de 12.1 puncte, 3.8 recuperări și 3.3 pase decisive pentru o eficiență de 11.3 unități. În EuroCup, fundașul ofensiv a jucat în toate cele 16 meciurile ale lui Asesoft Ploiești și a încheiat cu 11.3 puncte, 3.9 recuperări, 2.4 pase decisive și 1.3 intercepții în 25:03 minute jucate pe meci. Cel mai bun meci al lui Alhaji Mohammed în acest sezon a fost făcut în fața Valenciei când a terminat 20 de puncte, 4 recuperări și 7 pase decisive.

De-a lungul carierei sale, Alhaji Mohammed a mai jucat în Spania la Valladolid și Lleida Basquet, în Franța la Limoges CSP, dar și în orientul mijlociu la Al Kuwait și Towzin Electric Kashan.

Dacă plecarea lui Alhaji Mohammed se concretizează, CSU Asesoft Ploiești va pierde al 4-lea jucător străin din lotul cu care a început acest sezon. Dee Brown, Gerald Lee și Dragan Labovic au plecat de la CSU Asesoft Ploiești în acest început de an.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    Pleaca Mohamed ?
    Duca-se frate , la cat de mizerabil a jucat in ultimile partide ( cu exceptia celei cu francezii de la sluc ) , mai bine plecat decat sa joace de unul singur ...
    Nu-i nicio pierdere , mai degraba e un castig...
    pe de alta parte sper ca nu sunt " probleme in paradis" , sau sunt ?
    ma refer la sursa de "malai" , oare a secat ?

    cu 9 ani în urmă (14.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ovidiuglaser :

    nr 5...
    E ca si plecat.Au anuntat deja cei de la www.eurobasket.com.Deci impreuna cu Hayes nr. plecarilor se ridica la 5...S-a cam dus echipa...

    cu 9 ani în urmă (14.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!