Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Andelko Mandic: "Nu mă aşteptam să aflu din presă că nu mai sunt dorit la Oradea"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.06.2011

Andelko Mandic a ajuns pentru prima oară la CSM Oradea în pauza dintre tur şi retur a sezonului 2008/2009, atunci când formaţia de pe malul Crişului Repede a reuşit să se salveze de la retrogradare. A petrecut în total 2 ani şi jumătate la gruparea ardeleană, fiind desemnat căpitanul echipei la scurt timp după sosirea sa în România. A fost sezon de sezon coşgeterul echipei înregistrând medii de 16.0 puncte, 4 recuperări, 3 mingi câştigate (sezonul 08/09), 18.4 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive (sezonul 09/10), respectiv 14.4 puncte, 5 recuperări şi 3.4 pase decisive(sezonul 10/11) per meci.

Citiţi şi:

Andelko Mandic se pregăteşte să devină antrenor

În urmă cu câteva zile postul local TVS Oradea a publicat un reportaj în care se anunţa faptul că după toate probabilităţile Milos Pesic îl va înlocui pe Andelko Mandic deoarece sârbul se confruntă cu probleme medicale după operaţia de la genunchi, recuperarea decurgând greu iar şefii CSM-ului nu au iniţiat negocieri cu el.

Contactat de către totalbaschet.ro, Andelko Mandic a afirmat faptul că se simte bine, recuperarea genunchiului decurgând conform planului. De asemenea, Mandic a rămas surprins de faptul că a citit din presă că se va renunţa la serviciile sale începând de sezonul următor.

Eu sunt bine, aproape sănătos. Recuperarea decurge conform planului şi totul va fi bine din acest punct de vedere, iar astfel voi fi pregătit pentru următorul sezon. Sper să mai joc la anul, însă am citit din presă că nu o voi face la Oradea. Am jucat 2 ani şi jumătate pentru Oradea şi sunt surprins de faptul că a trebuit să aflu din presă că nu mai e nevoie de mine. Mă aşteptam să fiu contactat de cineva din conducere, să îmi spună personal că nu mai e nevoie de mine înainte ca informaţia să fie publicată. În orice caz, le doresc mult succes în sezonul următor.

Întrebat dacă a primit oferte din România sârbul a răspuns negativ.

Deocamdată nu am primit nicio ofertă de la niciun club din România.

4 comentarii la aceasta stire:
  • cronicar :

    Pacat
    Nu este prima oara cand conducerea clubului rezolva lucrurile in acest fel... este pacat pentru acest jucator care s-a dovedit sa fie un lider foarte bun. Cei care inteleg putin acest joc stiu foarte bine ca eficienta multora de pe teren a stat in acest jucator.

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • pistabacsy :

    PROFESIONALISM ???
    Astept cu nerabdare comentariul lui mitupower,care de fiecare data ne demonstreaza un atasament profund fata de ,,inteleapta" conducere a CSM Oradea.In alta ordine de idei,ne-am obisnuit deja ca atunci cand un jucator se afla intr-o situatie mai grea (accidentari,lipsa de forma), sa fie tratat cu indiferenta,neglijat sau chiar inlaturat. Interesul si fuga dupa profitul imediat,primeaza oricaror altor sentimente.Nu vom sti niciodata sa apreciem la adevarata valoare,posibilitatile umane,atata timp cat principiul este : BANUL VORBESTE.Felicitari clujenilor care stiu sa se foloseasca de cunostintele si experienta fostilor jucatori,in modelarea si cresterea tinerilor.

    cu 12 ani în urmă (21.06.2011) Raspunde
  • ovidius :

    sorocu
    Domnule, a venit si sorocu' lui Anjelko ce sa facem . Io tin sa-i multumesc si sa-i doresc "tot binele din lume, chiar daca ne ramine noua mai putin" cum spune un gingal simpatic.
    @Pista bacsi: mata te agati de orice motiv ca sa-ti etalezi frustrarile. Daca tinerelu' tau ar fi foarte valoros fii sigur ca si-ar gasi loc in orice echipa, nu numai la CSM Oradea cu tot capitalismu' asta de cacao. Iti aduci aminte de Toni Alexe da ?

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde
  • YMCA fanb :

    Replica
    Asteptam sa vad daca cineva ii da replica lui pistabacsy! Deja depasea limitele bunului simt. Daca dupa cel mai bun sezon al Csm-ului el are comentarii, ar fi bine sa-si ia ''tinerelu'' in carca si sa se care. Prea multa rautate si frustare domnu' Pistabacsy!

    cu 12 ani în urmă (22.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!