Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Cătălin Voiculescu: "Am decis să încheiem colaborarea cu Brian Burell"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.10.2011

Începând de azi, Brian Burell nu mai face parte oficial din lotul echipei ilfovene. Clubul "de pe lângă aeroport" a decis să-i rezilieze contractul americanului, iar formaţia antrenată de Eugen Ilie va rămâne cu patru jucători străini înaintea confruntării de sâmbătă cu U Mobitelco BT Cluj-Napoca.

Total Baschet a luat legătura cu Cătălin Voiculescu care ne-a confirmat informaţia.

Începând de astăzi am decis să încheiem colaborarea cu Brian Burell. Cred că nu vom mai aduce un alt jucător până în pauza de iarnă însă vom vedea ce va fi, cum vor decurge lucrurile. Momentan nu ne gândum la un alt jucător ci la meciul de sâmbătă cu U Mobitelco Cluj-Napoca.

Întrebat care a fost principalul motiv pentru care s-a luat această decizie, managerul ilfovean a afirmat că prestaţiile sale din ultimele meciuri dar şi de la antrenamente au cântărit decisiv.

Luând în considerare evoluţiile pe care le-a avut până în acest moment, atât la antrenamente cât şi la meciuri, am considerat că e mai bine să ne despărţim, e o decizie simplă. Ne pare rău, în pauza dintre sezoane noi am fost cei care l-am adus înapoi ca să joace. Ne-a ajută ne-a ajutat însă forma lui nu este cea la care ne-am aşteptat.

Cătălin Voiculescu speră ca lipsa acestuia să nu fie simţită în jocul de sâmbătă seară.

Noi sperăm să nu depindă foarte mult. Într-adevăr este o pierdere însă atât timă cât a fost decizia noastră ne asumăm acest risc şi sper ca mâine prin prestaţia lor băieţii să acopere locul lăsat liber de Brian.

Referitor la problemele financiare menţionate în presă, Voiculescu afirmă că jucătorii vor primi salariile.

Aşa cum şi-au primit tot timpul salariile le vor primi şi de această dată. Nu ştiu de unde apar aceste discuţii şi cine le tot spune, dar jucătorii şi-au primit salariile. Dacă discuţiile nu au venit de la jucătorii mei atunci nu pot decât să mă bucure. Noi vom încerca să ne respectăm partea noastră de înţelegere, cea de a-i plăti şi de a le oferi condiţiile necesare pentru performanţă, iar ei să încerce să ne aducă cât mai multe victorii pentru club.

În cinci meciuri disputate acutalul sezon al Diviziei A masculine de baschet, Burell are o medie de 8 minute petrecute pe teren timp în care a înscris, în medie, 2.4 puncte a recuperat 1.8 mingi şi a pierdut 1.2. Faţă de sezonul trecut, când a înregistrat medii de 11 puncte pe meci şi 4.2 recuperări, statistica sa este mult mai modestă.

Foto: bkfocus.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!