Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Chris Terrell nu mai antrenează în Canada. Americanul ar putea reveni în Liga Națională

Paul Olar

Paul Olar
01.12.2013

Chris Terrell nu scapă de problemele financiare, indiferent pe ce continent antrenează. Fostul tehnicianul al lui CSȘ Giurgiu a semnat în vara acestui an un contract cu gruparea canadiană Halifax Rainmen, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Conducerea a fost nemulțumită de parcursul modest al formației la care evoluează Jujuan Cooley alături de alți foști jucători din România și a decis să reducă dramatic salariile. Mai mult, oficialii lui Rainmen au refuzat să plătească tratamentele unor baschetbaliști accidentați, dându-l afara în cele din urmă pe Terrell.

Din informațiile noastre, specialistul originar din Los Angeles este în discuții cu câteva cluburi din țară și ar putea reveni în campionat după pauza de iarnă. În Liga Națională, americanul a avut un bilanț de 23 de victorii și 36 de înfrângeri. El a părăsit pe CSȘ Giurgiu la finalul stagiunii precedente, tot din cauza neplății salariilor.

*Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rraZVy#BCT :

    Respect CT
    cred ca ce a reusit sa faca cu echipa de la giurgiu spune multe despre calitatile sale de antrenor

    cu 10 ani în urmă (01.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marmota :

    Coach Terrell
    Revenirea unui astfel de antrenor in baschetul romanesc nu poate decat sa fie de bun augur. Cat a fost pe banca celor de la CSS Giurgiu, a reusit sa obtina rezultate notabile, asa cum spune si rrazvy.

    O sansa oferita, la o echipa cu vechi state in baschetul romanesc, o sa fie clar un plus echipei in drumul spre rezultate cat mai bune si satisfactia fanilor care vin la sala sa-si incurajeze favoritii.

    Sper cat de curand sa-l revad pe coach Terrell pe bnca unei echipe din campionatul nostru!

    Respect coach! Keep the good work and God bless you!

    cu 10 ani în urmă (01.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!