Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Cristescu: "Şi alte echipe din Divizia A şi l-au dorit pe Krstanovic"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
26.06.2011

După obţinerea semnăturii lui Zoran Krstanovic, lotul formaţiei campioane en-titre este în mare parte conturat. Astfel în momentul de faţă "U" Mobitelco Cluj-Napoca are în componenţă aceeaşi sportivi străini cu care a încheiat stagiunea precedentă: Branko Cuic, Rob Thomson, Tyler MorrisKyndall Dykes şi ultima "achiziţie" Zoran Krstanovic. La capitolul români s-a operat o modificare, Miţă Paul l-a înlocuit pe Claudiu Fometescu, în timp ce Mihai Silvăşan, Paul Chetreanu au semnat prelugiri de contract.

Contactat de către totalbaschet.ro, Mircea Cristescu a afirmat că în mare parte jucători străini nu se vor mai transfera, dând de înţeles că e posibil, însă nu neaparat, ca încă un sportiv străin să se alăture grupării ardelene.

Străini în mare parte nu vom mai transfera. Noi ne-am dorit să păstrăm aceeaşi echipă pe care am avut-o anul trecut. Vor fi unele mici modificări la capitolul români unde vom ridica valoarea acestora. Străinii şi-au dovedit utilitatea. Se pare că suntem cea mai activă formaţie de pe piaţa transferurilor. Probabil şi faptul că suntem cei mai transparenţi. Alte echipe poate tac şi fac.

Preşedintele executiv al formaţiei campioane a declarat faptul că au fost unele echipe din România care l-au ofertat pe Krstanovic.

Se ştie că au fost unele echipe din campionat care şi l-au dorit pe Krstanovic. Nu ştiu exact care au fost respectivele. Nu am vorbit oficial cu nimeni să îmi confirme 100% acest lucru însă aşa e viaţa, trebuie să rămâi pe poziţii, dacă poţi.

Întrebat dacă a primit un răspuns din partea organizatorilor EuroCup în ceea ce priveşte obţinerea wildcard-ului, Cristescu spune că se aşteaptă să afle cu câteva zile înainte de tragerii la sorţi, programată pe 7 iulie la Barcelona.

Vom şti cu câteva zile îneinte de draw, poate chiat în aceeaşi zi. Eu sunt de părere că merităm, chiar dacă e o afirmaţie mai subiectivă, însă suntem un oraş care se dezvoltă din punct de vedere baschetbalistic. Vom avea o sală nouă cu 7000 de locuri, iar dacă se vor monta încă câteva tribune rabatabile atunci capacitatea va ajunge la 9000 sau chiar 10.000 iar astfel toţi fanii clujeni vor putea fi alături de echipă meci de meci. Sala va fi una foarte modernă, iar cea de a doua sală cu 3000 de locuri se va afla la 400 de metrii distanţă. Se vede clar că ne dezvoltăm, iar în curând vom avea o bază foarte bună ca şi oraş

6 comentarii la aceasta stire:
  • bandika :

    Bandika Cluj
    "sala de 7000 de locuri", deja mi se face pielea de gaina cand ma gandesc ce va fi acolo, in eventualul unei noi finale!!!!

    cu 12 ani în urmă (26.06.2011) Raspunde
  • teosb :

    ?
    "Vom avea o sală nouă cu 7000 de locuri, iar dacă se vor monta încă câteva tribune rabatabile atunci capacitatea va ajunge la 9000 sau chiar 10.000 iar astfel toţi fanii clujeni vor putea fi alături de echipă meci de meci."
    fară să fiu răutăcios, dar sunt curios cum 2000-3000 de locuri pot apărea cu acele tribune rabatabile. hai să ne păstrăm o limită a realităţii.
    oricum felicitări pentru viitoarea sală şi la cât mai multe în toată ţara

    cu 12 ani în urmă (26.06.2011) Raspunde
  • bogdan13 :

    :))
    sala va avea capacitate diferita in functie de sportul care se desfasoara. de exemplu la gimnastica va avea 6700 de locuri, la handbal va avea aprox 7300 de locuri, dar pt baschet se vor putea monta scaune si in spatele panoului (deoarece ramane loc liber pana la portile de handbal). totusi in cel mai bun caz ar putea ajunge la 8000 de locuri. doar la meciurile de box vor incapea 10000 de oameni. mirciulica e putin luat de val . si daca tot veni vorba de tribune rabatabile , atunci de ce nu s-au montat acestea si in finala de anul asta , chiar ar fi fost necesare.

    cu 12 ani în urmă (26.06.2011) Raspunde
  • razvancorondan :

    locuri
    Domnul Cristescu e obisnuit sa vanda bilete peste numarul maxim de locuri din sala...si asa poate se va ajunge la acel numar de louri mentionat de el.

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    not quite
    de ce nu fac o sala la nivel european cu 15.000 locuri si stim un lucru??? sigur va fi si aceea plina! si atmosfera ar fi una de vis!!! tot ne multumim cu jumatati de masura...dupa care facem niste carpeli, si costurile se apropie de o sala buna...

    cu 12 ani în urmă (27.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    sala
    Sala nu o face clubul U ci administratia locala sau judeteana, la fel ca si stadionul, deci se face in functie de bani dar mai ales de cat teren este disponibil. Cine va juca acolo va plati, la fel ca pe stadion, care nu e al U ci al prefecturii

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!