Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Damon Powell nu mai vine la Giurgiu (ACTUALIZAT)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.12.2011

Prin unei bine cunoscute reţele de socializare, americanul Damon Powell a precizat că nu a luat o decizie definitivă în legătură cu trecerea sa la CSŞ Giurgiu.

_____

Miercuri (15.12, ora 21:30) 

TotalBaschet a încercat să obţină primele impresii ale americanului Damon Powell, jucător anunţat drept noua achiziţie a lui CSŞ Giurgiu.

Contactat de către redactorii site-ului, Powell a spus că nu mai vine în România, motivând că nu este un loc sigur pentru el:

"Nu mai vin în România. Îmi pare rău. Un cetăţean american a fost ucis la Giurgiu. Consider că nu este un loc sigur pentru mine acolo!"


Vă vom ţine la curent cu situaţia jucătorului şi dacă cei de la CSŞ Giurgiu vor alege o altă variantă pentru a-şi întări efectivul de jucători.

Citiţi şi:

Damon Powell este noul jucător al lui CSȘ Giugiu

Damon Powell a participat la NBA Draft 2011 şi este absolvent al liceului la care a studiat şi Bill Russell

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!