Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Dragan Petricevic: "Ceea ce afirmă domnul Vermeşan este o minciună crasă"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
27.06.2011

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Dragan Petricevic, fostul antrenor al formaţiei BC Timişoara, a fost învinuit de către Adrian Vermeşan ca fiind unul dintre cei care nu l-a anunţat în legătură cu comisionul pe care formaţia bănăţeană în are de plătit jucătorilor Rade Dzambic şi Nikola Vasojevic.

Site-ul totalbaschet.ro i-a oferit dreptul la replică tehnicianului sârb, acesta declarând într-o manieră diplomatică care îl caracterizează, faptul că Adrian Vermeşan a ştiut de respectivul comision pe care clubul trebuie să-l plătească respectivei agenţi.

Nu este adevărat, a ştiut şi domnul Vermeşan şi domul Moldovan de acel comision la vremea respecitvă. Mai mult de atât când a sosit contractul lui Dzambic şi Vasojevic domnul Vermeşan chiar a stat la masă lângă mine. Nu vreau să fiu nici susţinătorul agenţiei respective şi nici a clubului deoarece nu este problema mea. Nu văd ce treabă are plata unui comision cu mine, având în vedere că eu am fost antrenorul principal al formaţiei timişorene.

Petricevic continuă spunând că nu doreşte să învinovăţească pe nimeni, însă fiecare trebuie să îşi cunoască responsabilităţile.

Dacă credeţi că este în atribuţiile unui antrenor să plătească comisioane atunci eu mă înşel. Cu toţii trebuie să ne învăţăm că unde nu este lege nu e tocmeală şi să învăţăm că dacă am primit unele responsabilităţi trebuie să le recunoaştem. Nu este problema mea, nu ştiu dacă au plătit, dacă nu au plătit, dacă vor plăti, oricum eu nu vreau să învinovăţesc pe nimeni, însă doresc să subliniez că este o minciună crasă afirmaţia domnul Vermeşan că dânsul nu a fost înştiinţa, el primul a ştiut de respectivul comision fiind lângă mine când au sosit contractele celor doi sportivi. Probabil este mai uşor acum să dai în cineva care nu mai este la club, pentru a nu mai răspunde în faţa conducerii. Nu înţeleg de ce se încarcă aceste probleme la actualul club, dacă acestea aparţineau de clubul respectiv. Oricum ar răspândi un neadevăr, nu este nimic nou pentru domnul Adrian Vermeşan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!