Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Exclusiv! Final de aventură pentru Bogdan Popescu la Timişoara?

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.03.2013

Bogdan Popescu a ţinut la finalul sezonului trecut să le mulţumească timişorenilor pentru modul în care a fost tratat în Banat. El a afişat un tricou cu mesajul "Mi-s mândru că-s bănăţean"

Într-un interviu acordat colegului nostru Gabriel Pănoiu după jocul pierdut cu CSŞ Giurgiu, Bogdan Popescu a vorbit pentru prima oară despre posibilitatea de a se despărţi de BC Timişoara la finalul sezonului. Extrema alb-violeţilor a declarat că deocamdată e doar o ipoteză şi că nu e deloc exclus să continue în maieul Leilor din Banat şi în sezonul viitor. Totuşi, jucătorul spune că şi-ar dori la vârsta lui să fie cât mai aproape de casă. Bogdan Popescu este bucureştean la origine.

Nu am vorbit nimic de prelungirea contractului, dar sincer eu aş dori să mă întorc acasă, am şi eu o vârstă acum, dar vom vedea ce va fi. Întotdeauna este bine să laşi un loc de bună- ziua, dar nu mă gândesc acum la asta, mai avem multe de făcut până la anul. Avem jocuri foarte importante în acest sezon şi nu m-am gândit încă ce voi face din sezonul următor. Când se va termina sezonul în curs, vom discuta şi voi alege cea mai bună variantă, momentan mă gândesc ce am de făcut aici la Timişoara.

Bogdan Popescu a fost primul jucător care a semnat cu BC Timişoara în vara lui 2011. Fostul jucător al Stelei a fost adoptat de publicul timişorean, dar nu şi de fosta galeria a Elbei, fiind unul din motivele pentru care ultraşii au renunţat să mai încurajeze echipa. Extrema a declarat în multe rânduri că din punctul său de vedere nu există probleme şi chiar s-a afişat cu un tricou inscripţionat cu "Mândru că mi-s bănăţean". 

foto: BC Timişoara via Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!