Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Exclusiv. Ionuț Georgescu și-a prelungit pe două sezoane contractul cu CSO Voluntari

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
30.05.2022

Exclusiv. Ionuț Georgescu și-a prelungit pe două sezoane contractul cu CSO Voluntari

Ionuț Georgescu și-a prelungit contractul la CSO Voluntari pentru încă două sezoane. Managerul general al ilfovenilor a confirmat că va rămâne la deținătoarea en-titre a Cupei României până în 2024, când plănuiește să plece în străinătate. De-a lungul carierei, el a mai fost în conducerea celor de la CSU Asesoft Ploiești, Steaua CSM EximBank București și BC CSU Sibiu.

Informația vine din episodul șase al podcastului Baschet.ro, filmat cu prilejul deplasării celor de la Voluntari la Cluj pentru două meciuri din finala mare a Ligii Națonale de Baschet Masculin.

Mi-am prelungit înțelegerea cu CSO Voluntari pentru următoarele două sezoane. În același timp, îmi voi dezvolta activitatea internațională, urmând să anunț undeva în toamnă mai multe amănunte despre ceea ce voi face și ce planuri am.

Îmi doresc ca în 2024 să fac pasul către străinătate. Pentru asta știu că trebuie să îmi organizez timpul. Sunt un om foarte dedicat. Proiectul de la Voluntari este unul asumat pe deplin. Cred că mai putem crește din acest punct. Un ciclu de patru ani este ceva rezonabil pentru a vedea niște rezultate, iar apoi poate mi se va îndeplini visul. Împărtășesc acest vis cu familia mea. Nu va fi ușor să ies din această zonă de confort, dar dacă ajung în acel punct îmi doresc să inspir și pe alții să țintească sus, să viseze măreț, să depună multă muncă, inimă, pasiune. Am îndepărtat acea etichetă de <<Nu a jucat niciodată baschet. De unde a apărut copilul acesta de 17 ani?>> și simt că pot îndepărta și eticheta <<Vii dintr-o țară unde baschetul nu înseamnă mare lucru>>.

Realizarea visului meu de a intra în conducerea unei echipe cu aspirații, din Euroligă sau din primele trei campionate ale Europei cred că ar aprinde o scânteie și pentru alți oameni tineri, pasionați de baschet care visează să se autodepășească. Mi-ar plăcea ca acest lucru să se îndeplinească atât pentru mine, cât și pentru ei. Am fost un copil care a primit o șansă. Nu mi-a fost niciodată ușor, așa că de fiecare dată când pot oferi o mână de ajutor este de datoria mea să o fac.”, a declarat Ionuț Georgescu când a fost întrebat despre viitorul său.

Episodul șase al podcastului Baschet.ro va apărea în curând pe canalul nostru de YouTube, iar invitatul Ionuț Georgescu ne vorbește despre cariera sa și drumul său până în punctul în care a ajuns în acest moment.

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

6 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Dovada indirecta ca la Voluntari vor fi bani (si) pentru baschet in continuare.

    Altfel, cred ca are niste contacte prin Spania de cand era inca la Sibiu (cel putin) si nu m-as mira sa emigreze daca isi gaseste acolo oportunitati.

    Evident, sunt speculatiile mele personale

    cu 1 an în urmă (30.05.2022) Raspunde
  • Csm.O :

    Voluntari
    Se pare că vor forța câștigarea campionatului in următorii doi ani. Anul ăsta va fi foarte greu. În rest, o formație cu o sală urâtă, cu un public dintre care jumătate sunt aduși la meci cu autocarul, fără a avea vreo treabă cu acest sport.

    cu 1 an în urmă (30.05.2022)
    • Benjamin:

      ...
      Pe mine nu m-ar surprinde daca ar castiga si anul asta. Par mult mai proaspeti si mai 'montati' decat jucatorii nostri.

      cu 1 an în urmă (30.05.2022)
    Raspunde
  • Csm.O :

    Eu nu cred
    Că au șanse anul acesta. Clujul a făcut poate cel mai slab meci din acest campionat. Nu poate juca de două ori slab, sunt convins că vor câștiga meciul 3. Valoarea lotului lui U este peste cea a celor de la Voluntari.

    cu 1 an în urmă (31.05.2022)
    • Benjamin:


      Se pare ca m-am pripit cu afirmatiile. Ai avut dreptate!
      Ce pot sa sper e ca Ionut il convinge pe VM sa ramana la Voluntari.

      cu 1 an în urmă (01.06.2022)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Acelasi
    Amintiti-va de Asesoft. Si sa stiti, caracterul omului nu se schimba. Esti om continui sa fii, nu esti om, asa ramai. Poate in cateva ipostaze va incerca sa ne pacaleasca, dar in suflet va ramane acelasi pe care l-am vazut cu totii la Asesoft.
    Nu ar trebui uitat, unii uita prea repede.

    cu 1 an în urmă (31.05.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!