Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Iulian Corneanu și Vlad Dogaru s-au despărțit de BCM U Pitești

Paul Olar

Paul Olar
28.12.2013

BCM U Pitești a reziliat de comun acord contractele cu baschetbaliștii Iulian Corneanu și Vlad Dogaru. Aduși în vară la gruparea din "Trivale", cei doi nu au primit prea multe minute din partea antrenorului Hristu Șapera și în consecință au acceptat încheierea colaborării.

Corneanu a sosit de la CSȘ Giurgiu și a bifat în maieul Piteștiului opt prezențe, cu medii de 1.9 puncte, 1.5 recuperări, 0.1 pase decisive și 1.3 la eficiență. Asta în condițiile în care "Iuli" se număra printre oamenii de bază ai giurgiuvenilor din stagiunea precedentă, el făcând cel mai bun joc al sezonului actual în compania Farului din Constanța. Atunci, Corneanu a izbutit 14 puncte și 5 recuperări.

În schimb, Dogaru și-a trecut în cont medii de 0.8 puncte, 0.6 recuperări, 1.1 assist-uri și 1.5 la eficiență, în cele opt meciuri disputate. Campion în trecut cu CSU Ploiești, conducătorul de joc în vârstă de 29 de ani a jucat și la BC "Perla Harghitei" Miercurea Ciuc.

Conform surselor noastre, jucătorii sunt în căutarea unor noi echipe.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova A|bastru :

    Ce tare !!
    Cei de la Pitesti au un baiat , Negut parca il cheama, "un real talent" ( cam grasut si mereu total neinspirat) se pare ca-i pregatesc un numar mai mare de minute.

    cu 10 ani în urmă (29.12.2013)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      la voi
      luati-l voi pe Corneanu, tot este din Craiova. Si el e un "real talent", numai ca este al Craiovei !

      cu 10 ani în urmă (29.12.2013)
    • tzontzolino:

      re
      Corneanu avea tupeu dar nu ii intrau din pacate...Dogaru nu avea tupeu deloc...la incalzire ii intrau destule mingi. Negut a fost candva bunicel pentru un roman dar accidentarea l-a ingrasat putin si de aici problemele. Oricum Negut are cea mai tare aruncare de la 3 posibila!

      cu 10 ani în urmă (03.01.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!