Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Jason Forte nu va mai continua la BC Mureş

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.06.2012


Foto: Andor Marton

Sezonul recent încheiat a început cu multe speranţe şi entuziasm pentru membrii stafului şi jucătorii echipei BC Mureş Târgu Mureş, formaţie ce îşi propusese ca şi obiectiv accederea în finală, însă nu s-a sfârşit la fel. Târgmureşenii au încheiat stagiunea pe locul 6 după ce au cedat în playoff, cu scorul de 1-3 împotriva campioanei din 2011, "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca.

În momentul de faţă nu se ştiu prea multe despre componenţa echipei mureşene în sezonul următor, doar faptul că Sekulovic va continua în "Junglă". Nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre Jason Forte care, aşa cum era de aşteptat, a ales să îşi continue cariera în Insulile Filipine.

Forte nu va mai continua la BC Mureş, el a ales să îşi continue cariera în Insulele Filipine. De regulă el juca în summer league, însă de data aceasta a primit ofertă să evolueze acolo şi în timpul sezonului regulat. Am vorbit cu agentul lui şi i-am eliberat cartea verde. Forte va pleca sigur de la BC Mureş. - ne-a declarat preşedintele Szalkay.

Jason Forte a evoluat două sezoane la BC Mureş, iar stagiunea trecută a înregistrat, în 31 de meciuri disputate, medii de 14 puncte, 6.8 recuperări, în aproximativ 31 de minute petrecute pe teren. "Forte Airlines" a fost un jucător care ridica mereu în picioare publicul din Sala Sporturilor Târgu Mureş, dovadă fiind următorul video:

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!