Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Jeremy Hunt nu mai ajunge la CSM Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.08.2012

Deţinătorul unui CV impresionat şi prezentat ca fiind un viitor jucător de bază, Jeremy Hunt nu mai soseşte la CSM Oradea. În vărstă de 29 de ani, americanul a petrecut ultimul sezon la echipa clasată pe locul 9 în prima ligă din Grecia având medii de 7.9 puncte, 4.4 recuperări şi 2.8 pase decisive. Informaţia a fost confirmată de către jucător care nu a dorit să ofere mai multe detalii pe marginea acestui subiect.

Mai multe surse apropiate site-ului nostru ne-au indicat faptul că Hunt nu a putut trece testele fizice, iar clubul a decis să se reorienteze către un alt jucător. Având în vedere că americanul putea evoluea pe poziţiile 1, 2 şi 3, acest lucru îi dă peste cap planurile lui Cristian Achim. Rămâne de văzut pe cine va transfera formaţia de pe malul Crişului Repede, în locul lui Hunt.

Cu William Franklin nerecuperat fizic 100%, în momentul de faţă CSM Oradea are o singură modificare în lot faţă de sezonul trecut: Stefanovic i-a luat locul lui Markovic.

Vom reveni cu mai multe informaţii!

2 comentarii la aceasta stire:
  • daniel :

    liga nationala
    despre farul sau dinamo nu mai publicati nici un articol???

    cu 11 ani în urmă (15.08.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cunoscatorul :

    Mai cititi si
    http://www.totalbaschet.ro/articole/13555/%C5%9Eerban-Sere-La-ora-actual%C4%83-Hunt-este-juc%C4%83torul-cu-cel-mai-bun-CV-din-campionatul-Rom%C3%A2niei- / Şerban Sere: "La ora actuală Hunt este jucătorul cu cel mai bun CV din campionatul României".

    cu 11 ani în urmă (16.08.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!