Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Lupusavei: "Am semnat pe un an cu CSM Oradea”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
14.06.2011

După cel de-al doilea an consecutiv petrecut la Energia Rovinari, lunetistul formaţiei de pe malul Jiului, Silviu Lupusavei a acceptat sa vorbească în exclusivitate pentru site-ul TotalBaschet atât despre mulţumirile pe care le-a avut în această ediţie de campionat, dar şi despre regretele ce le-a lasat în urmă la finele sezonului.

Ce a însemnat pentru tine cel de-al doilea sezon consecutiv petrecut la Energia? Ce mulţumiri şi ce regrete ai privind această ediţie de campionat?

Cel de-al doilea sezon petrecut acolo a însemnat încă un an în care am avut plăcerea să joc pentru fanii Energiei. Mulţumirii au fost după fiecare meci câştigat iar regretul cel cel mai mare evident este acela că nu am reuşit să intrăm în primele 8 echipe. Au fost câţiva paşi greşiti pe care i-am făcut şi am plătit pentru asta.

Ce diferenţe ai simţit între primul sezon şi cel de-al doilea? Cum crezi că a influenţat schimbarea antrenorului şi a conducerii, echipa? În bine sau în rău?

La aceată întrebare am mai răspuns o dată şi nu a picat bine conducerii actuale aşa că mă abţin să mai fac vreo comparaţie între primul şi al doilea sezon având în vedere că niciunul dintre aceşti ani nu am intrat în playoff.

Întrebat dacă a fost contactat de preşedintele clubului, Marius Vlaicu, dupa ce în urmă cu o săptămână acesta declara pentru site-ul nostru că a încheiat înţelegeri, ce-i drept verbale, cu majoritatea jucătorilor Energiei, el a infirmat spusele oficialului gorjan, afrimând că nici până acum nu a fost ofertat de conducerea clubului.

Este adevărat că ai fost contactat de preşedintele Marius Vlaicu şi ai ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte sezonul viitor?

Nu este adevărat, nu am primit nicio ofertă de la domnul Marius Vlaicu, iar în momentul în care acesta a hotărât să nu-mi mai plătească ultima parte a contractului, asta drept răspaltă că am avut încredere în clubul Energia şi am venit la echipă fără a avea agent, am hotărât să semnez cu Oradea. Ţin să precizez că tuturor jucătorilor de la Energia care au venit prin agenţi li se vor achita contractele intergral.

Unde te vei afla în data de 17 iunie, la Sport Arena sau la Streetball-ul organizat în Tg-Jiu?

La Sport Arena cu siguranţă, împreună cu Nitu Lucian (Chelie), Andrei Constantin (Picioruş) şi Dragoş Ştefănescu. Cu siguranţă va fi un weekend frumos!

6 comentarii la aceasta stire:
  • Doroftei :

    ;)
    pasca poate parasi echipa acum, linistit

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • pistabacsy :

    Transferul verii
    Un super transfer pentru super proiectul oradenilor. Incet ,incet se contureaza viitoarea echipa de Div. B.Tinerii oradeni precum Stretea,Torok, Lazar si Hora pot incepe cautarile, in vederea unor noi contracte.Incet dar sigur,toti oltenii lui Achim,i-si vor gasi o paine de ciugulit.

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    nemultumit...
    Eu personal sunt nemultumit si descurajat de acest transfer. L-am vazut de multe ori pe acest Lupusavei jucand si mi se pare mult sub media echipei CSM. Mai bun ca Schachtner? ... Nici vorba!!! ... Mai ieftin? ... Cu siguranta!!! ... E roman si contribuie acest fapt? ... Posibil... Sunt la ora actuala jucatori oradeni peste acest Lupusavei? ... ABSOLUT!!! Din toate mutarile in ultimii doi ani la CSM, acest transfer mi se pare cea mai nechibuita. Sper sa ma insel, dar nu stiu cum poti transforma un jucator mediocru, de duzina, in contribuitor la un proiect care tinteste final 4 si cupe europene intr-un sezon... Am citit gresit cumva si are 30 de ani???? Cristi, Serban... ce se intampla?

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dunk :

    ha,ha!!!!
    Ati dat lovitura!!!! Pastrati-l linistiti. Daca prinde o zi buna ,aveti sanse sa bage ceva,daca e aparat bine nu misca!!! Ajunge cu mingea singur sub cos si o scoate sa traga altii.

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    :D
    Treaba cu Pesic mi se pare chiar un super transfer pentru Oradea, au un proiect foarte bun, sunt un fel de Dallas Mavericks al baschetului romanesc, care urmaresc construirea unei echipe in toata puterea cuvantului iar rezultatele nu v-or inceta sa apara, asta sunt 110% sigur, iar asta din ipostaza unui clujean, care nu sunt fan/suporter Oradea. Pacat ca, jucatori ca si Torok sau Lazar nu prind mai multe minute, pentru a-si demonstra valoarea. L-as dori pe Lazar la "U" din doua motive evidente si anume: 1. este jucator roman de valoare; 2. ar fi un jucator extrem de eficient pentru a se putea completa, ca si timp de joc cu Thomson.

    cu 12 ani în urmă (15.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    @Dunk
    Asta daca este aparat de catre un aparator mediocru/slab, altfel, chiar si daca i se aliniaza planetele nu are o zi prin care sa-si scoata echipa castigatoare :)

    cu 12 ani în urmă (15.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!