Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Marcel Țenter: "Am luat decizia de a prelua pe Gaz Metan Mediaș"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.06.2012

Marcel Țenter a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaș în vederea unui contract cu valabilitate pentru următoarele două sezoane. Antrenorul originar din Satu Mare a declarat, pentru TotalBaschet, următoarele pe marginea acestui subiect:

"Am luat decizia de a prelua pe Gaz Metan Mediaș. Este vorba despre un contract pe doi ani. Pot să spun că am primit garanții în ceea ce privește asigurarea unui buget foarte bun pentru o echipă din România. Semnarea contractului este o simplă formalitate, care se va îndeplini pe parcursul următoarelor ore."

Întrebat care vor fi obiectivele echipei în sezonul următor, Marcel Țenter ne-a spus următoarele:

"Obiectivul echipei în ultimii ani a fost câștigarea campionatului și acesta nu cred că se poate schimba. De altfel și eu am acceptat această propunere pentru că îmi doresc foarte mult să câștig."

Unul dintre cele mai importante aspecte care au determinat trecerea lu Țenter la Mediaș, alături de șansa de a pregăti o certă favorită la câștigarea campionatului, se referă la participarea în cupele europene, mai exact în FIBA EuroChallenge.

Marcel Țenter a lucrat în cadrul clubului U Mobitelco Cluj-Napoca pe parcursul ultimilor șapte ani, îndeplinind diferite funcții în staff-ul tehnic. În ultimii trei ani el a fost antrenorul principal al echipei de Divizia A, pe care a condus-o spre câștigarea titlului național în anul 2011, o altă finală de campionat, respectiv un loc 4.

10 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lecar :

    Pacat!
    Foarte mare pierdere pentru "U". O sa i se duca lipsa din plin. Tenter e un antrenor foarte bun, de la care jucatorii chiar au ce invata. Se vedea si la time-out-uri: putini antrenori din campionatul nostru erau asa de activi si pozitivi in momentele alea cheie. Succes Marcel! Si te asteptam sa vii inapoi cat de curand!

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • herpeles :

    exclusiv
    exclusiv pe dracu că e postat pe siteul oficial. în altă ordine de idei mă doare mult că pleacă Marcel dar și mai mult mă doare faptul că la Cluj după câștigarea campionatului se merge tot în jos fără perspective prea bune în următoarea perioadă. Voi merge la sală în continuare. Poate vedem cum cresc juniorii de la meci la meci văzînd cu ochii :(

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor :

    super
    prima achizitie de marca a echipei gaz metan ptr. sezonul urmator felicitari, multa bafta MARCEL TENTER si un calduros bine a-ti venit la MEDIAS

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca smihai :

    bafta Marcel
    O decizie buna pentru Marcel. Era normal sa incerce sa antreneze viitori campioni. Bafta. @victor: "bine a-ti venit"??? mda

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • SCM Timișoara fernando_feru :

    exclusiv
    @herpeles Daca te uiti bine pe total baschet a aparut la ora 18:30 si pe siteul oficial la ora 18:47. Asa ca taci !

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    OK !!!
    Un antrenor bun era piesa lipsa de la Gazu (nu singura piesa lipsa, insa cea mai importanta).
    Soce a fost mai f. bun ptr momentul de constructie al echipei, insa nu avea "rautatea", agresivitatea si lui Tenter, Arnautovic. Alt stil de antrenorat si de condus. La Teleaba chiar nimic nu am vazut. Mare greseala. Un an pierdut.

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Bafta
    Bafta multa la Medias! O sa ne lipsesti cu siguranta, dar probabil ca e cea mai buna decizie pentru tine. Multumim pentru titlu si pentru tot!

    cu 11 ani în urmă (07.06.2012) Raspunde
  • thejack :

    ce-o sa mai radem
    cu tenter si apararea lui zona. La "U" cheia succesului a fost spiritul de echipa creat de cativa ani si nucleul de jucatori: Zoran, Dykes, Thomson, Cuia, Silvasan, Morris. Contributia lui tenter a fost din ce a putut prelua ...dupa ureche de la Tab, singurul mare antrenor pe care l-a avut "U". Concluzia: nici o pierdere pentru "U" la nivelul antrenorilor, ba chiar un pas inainte daca va fi readus Pero la echipa. Problema de fond e alta si are legatura cu plangaciosul de nica si "juniorii" lui cristescu.

    cu 11 ani în urmă (08.06.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca mihaicj :

    ...
    Era un moment bun pentru revenirea lui Dragan Petricevic. El putea construi o echipa noua, dar din pacate l-a luat Sibiul.

    cu 11 ani în urmă (08.06.2012) Raspunde
  • mdaa :

    Era normal
    Nu cred ca se poate contesta valoarea lui Marcel....indiscutabil unul dintre cei mai pregatiti antrenori din divizia A,ca a invatat de la Tab ca nu a invatat important e ca a adus un titlu la CJ si cel mai important este cu ce Buget....e usor sa vorbim din spatele unei tastaturi si sa spunem "nici o pierdere pentru U" cand nu stim exact ce si cum a facut Marcel pentru U Mobitelco ,nu vreau sa intru in polemici dar niste vorbe aruncate degeaba si fara argumente solide nu cred ca isi au rostul.Dar pana la urma fiecare e liber sa spuna ce vrea,totusi cel mai bine e sa vorbesti cand cunosti despre ce vorbesti.
    E normal ca orice om sa aleaga un loc unde se vrea performanta,unde se vrea sa ajungi cat mai sus,si din pacate U in anul care urmeaza(dupa declaratiile conducerii) nu va face acest lucru
    Bafta Multa Marcel la Medias si cat mai multe realizari:)

    cu 11 ani în urmă (08.06.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!