Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Mihai Popa o va antrena pe CSM Ploiești

EXCLUSIV. Mihai Popa o va antrena pe CSM Ploiești

CSM Ploiești a promovat în Liga Națională de Baschet Masculin la finele sezonului 2020/2021. Gruparea prahoveană l-a numit în funcția de antrenor principal pentru pe Mihai Popa, cel care a antrenat ultima dată pe CSM Mediaș.

Mihai Popa este originar din Cluj-Napoca. El a fost jucător Universitatea Cluj și ELBA Timișoara, după care a trecut la Gaz Metan Mediaș, unde și-a încheiat cariera profesionistă.

Cariera de antrenor a fost începută de Mihai Popa tot la Mediaș, după ce a fost cooptat în staff-ul lui Marcel Țenter în sezonul 2011/2012 la Gaz Metan. În 2015/2016 a devenit principal la gruparea de pe Târnava Mare. După dispariția lui Gaz Metan, Mihai Popa a pregătit-o pe CSM Mediaș, atât în Liga 1, cât și în Liga Națională de Baschet Masculin.

Mihai Popa a colaborat și cu FRB din postura de antrenor asistent la Campionatul European U20 Divizia A de la Chemnitz.

Până în acest moment, CSM Ploiești nu a făcut niciun anunț referitor la lotul de jucători în vederea sezonului 2021/2022.

foto: Silviu Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!