Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Şerban Sere: "Milos Pesic şi Silviu Lupusavei au semnat pe un an cu CSM Oradea"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.06.2011

În cursul acestei după-mese, site-ul totalbaschet.ro a anunţat în exclusivitate primul transfer realizat de către CSM Oradea în pauza competiţională şi anume: extrema ce a activat în ultimele două sezoane la Energia Rovinari, Silviu Lupusavei. Contactat de către site-ul nostru, managerul grupării ardelene Şerban Sere, a dezvăluit numele şi celui de al doilea jucător ce va activa sezonul următor la formaţia de pe malul Crişului Repede, fiind vorba de Milos Pesic. De asemenea, conducerea clubului se află în tratative cu un străin ce evoluează pe poziţiile 1 şi 2, cu Nemanja Maric, respectiv Sasha Topchov, contractul cu ultimul fiind ca şi semnat.

În ultimele zile, CSM Oradea a semnat un contract valabil pe un an cu Milos Pesic şi Silviu Lupusavei. Deocamdată aceştia sunt jucătorii cu care am semnat. În aceste momente discutăm cu Nemanja Maric, iar cu Sasha Topchov în mare ne-am înţeles. Practic dacă îi vom avea pe Maric, Topchov şi Pesic, mai avel două locuri disponibile pentru străin. Ne aflăm în negocieri cu unul care evoluează pe poziţiile 1 şi 2, iar pentru al 5-lea strainer încă nu ne-am decis, discutăm.

Contactat de totalbaschet.ro, Sasha Topchov a afirmat cele relatate de managerul Oradiei, declarând că este foarte aproape de a evolua un nou sezon la aceeaşi formaţie.

Deocamdată sunt în Varna, Bulgaria mă pregătesc pentru nou sezon. Referior la echipa unde voi evolua, am fost contactat de către cei de la Oradea. Am primit din partea lor un contract, deocamdată nu l-am semnat însă mai mult ca sigur o voi face în zilele următoare.

Foto: diviziasport.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    noah ashe da...
    Pesic este o optiune inspirata! Daca isi revine un pic (si asta cred ca depinde in special de atmosfera de la echipa) si se integreaza Milos e capabil sa faca minuni!!! Pesic, Maric, Topchov... suna fantastic intr-un starting 5. Andrei, Titus, Levi... haideti acasa si ne batem pentru trofee :) (wishful thinking)

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Oradean
    Deci din cate observ se va renunta la : Mitchell,Schachtner,Mandic, Boskovic.Dintre acestia il regret pe Mandic, un jucator exponential pt CSM in ultimii 2 ani...dar din pacate varsta isi spune cuvantul. Ar fi frumos ca in viitor Mandic sa fie desemnat antrenorul CSM-ului. Am avea mare nevoie de AMBITIA si PERSEVERENTA lui. Vreau sa inchei, prin a le multumi acestor jucatori (in cazul in care nu vor ma juca la Oradea), pt tot efortul si disponibilitatea lor in a duce CSM in play-off si a deschide drumul catre obiective mai indreznete decat ne-am fi imaginat acum un an de zile.MULTUMIM.

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!