Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Silviu Lupusavei va evolua la CSM Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.06.2011

În urmă cu câteva ore CSM Oradea a semnat o înţelegere valabilă pe un an cu fosta extremă a grupării Energia Rovinari, Silviu Lupusavei. Cel poreclit "lunetistul" este primul transfer realizat de către orădeni în această pauză competiţională.

Silviu va lua parte la reunirea echipei ce va avea loc la finele lunii iulie. De asemenea, conducerea clubului a declarat în urmă cu ceva timp că se vor păstra doar trei din cei şase străini cu care formaţia de pe malul Crişului Repede a încheiat pe locul şase ediţia trecută de campionat. Mai mult ca sigur se va renunţa la Bosko Stojakovic, îar în condiţiile în care s-a semnat o înţelegere cu Silviu Lupusavei prezenţa lui Michael Schachtner şi în sezonul viitor este pusă sub semnul întrebării. Astfel, dintre cei patru străini, Andelko Mandic, Nemanja Maric, Sasha Topchov şi Tyronn Mitchell doar trei vor continua şi anul viitol cu gruparea ardeleană, iar ultimul declarând pentru totalbaschet.ro că nu a fost contactat până acum de către conducerea clubului orădean.

În vârstă de 30 de ani, Lupusavei evoluează pe postul de extremă, iar de-a lungul carierei a trecut pe la formaţiile CS Otopeni, CS Râmnicu Vâlcea, BCM Elba Timişoara, SCM U Craiova şi CS Energia Rovinari.

Cine credeţi că sunt cei trei străini care vor rămâne la CSM Oradea ? 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    Staini Oradea
    Topchov , Maric sigur ; Mitchell 50 %

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!