Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Transferul lui Powell la Giurgiu nu a căzut (ACTUALIZAT)

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.12.2011

Din câte se pare Powell s-a răzgândit din nou şi va semna contractul cu CSŞ Giurgiu, urmând să evolueze la formaţia nou promovată din returul campionatului.

_____

Joi (15.12, ora 19:00)

Serialul Damon Powell continuă. După ce, în urmă cu două zile, conducerea clubului CSŞ Giurgiu afirma că l-a transferat pe jucătorul Powell, sportivul de origine americană ne-a declarat că nu mai vine în România deoarece "un cetăţean american a fost ucis la Giurgiu şi consider că nu este un loc sigur pentru mine acolo!".

Citiţi şi:

EXCLUSIV. Damon Powell nu mai vine la Giurgiu (ACTUALIZAT)

Damon Powell este noul jucător al lui CSȘ Giugiu

Damon Powell a participat la NBA Draft 2011 şi este absolvent al liceului la care a studiat şi Bill Russell

Joi, într-o altă declaraţie acordată site-ului nostru, managerul Smaranda Iliescu afirmă că transferul nu a căzud defintiv. De asemenea, aceasta a vorbit şi despre mai mulţi jucători şi antrenori care au trecut pe la Giurgiu şi care au fost respectaţi de club.

Încă nu ştim dacă vine sau nu. Declaraţia sa că „nu este sigur în Giurgiu” este una pripită. El nu ştie ce este aici, nimeni nu ştie ce este aici. Întrebaţi americanii care sunt aici să vedeţi ce vor spune! Eu nu am 20 de ani, şi nicio dată nu mi-a plăcut să-mi roşească obrazul de ceea ce declar, însă vă spun sigur: la Giurgiu, ce am vorbit s-a respectat, şi ce am promis, s-a executat! Noi ne-am ţinut de cuvânt şi nu am cerut socoteală nimănui. Americanul Evans când a plecat, a plecat cu toţi banii, cu avionul plătit. Săracului Hardy, i-am dat toţi banii, pe întregul an, care au fost stipulaţi în contract. Când a ajuns el, săracul, în sicriu, au ajuns şi banii. Fără să-mi ceară nimeni şi fără să fiu obligată de contract. Uitaţi-vă la celelalte echipe! La mine a venit Burell de la Otopeni care semnase un contract şi nu i s-a dat decât 100 de dolari. 100 de dolari şi a venit la mine, iar pe decembrie i-am dat nişte bani, fără să presteze nimic, ca să aibă din ce trăi. E adevărat, între timp mă gândesc la un alt jucător care să evolueze pe poziţia 5 pentru că eu nu am poziţia 5.

Dar Powell nu evoloează pe poziţia 5 ...

Da, dar ştiţi cum este … dacă am pe unul de 2.16, ca Bojan, care nu e mobil şi stă ca un băţ şi nu reuşeşte să pună un capac deoarece  nu e mobil, prefer să-l pun pe acesta să joace pivot. Prefer să pun un sportiv care are 1.20m detentă. Sincer să vă spun, dacă Powell ar juca 1 la 1 cu Bojan, cel din urmă nu ar avea nicio şansă. Powell dacă sare de pe loc atinge inelul cu capul, iar Bojan nu poate să pună un capac pentru că se mişcă greu. Dacă are şi mână de afară, pivotul care îl apără trebuie să iasă la el. 
Eu l-am rugat pe Powell să se pună în contact cu ceilalţi jucători americani de pe aici, Burell şi Kraemer, ultimul fiind singurul care s-a purtat foarte frumos şi cu putere după acel regretabil incident. A rămas şi a lucrat pentru că a fost un caz izolat care nu s-a întâmplat pe stradă, la antrenament, la hotel. Eu dacă merg la ei, nu pot să ies seara pe stradă. Nu înţeleg de ce îşi face probleme. Noi am avut americani care se mirau că ieşim seara la 12 pe stradă.

Vă vom ţine la curent cu ultimele noutăţi!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!