Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

EXCLUSIV. Tyler Morris: „Aş accepta să fac parte din lotul echipei naţionale”

Andrada Comănici (Cluj-Napoca); Foto: citynews.ro

Andrada Comănici (Cluj-Napoca); Foto: citynews.ro
01.06.2011

Tyler Morris, eroul lui ”U” şi al tuturor clujenilor, cel din a cărui mână a plecat aruncarea ce a transformat ”U” Mobitelco BT în noua campioană a României a răspuns, în exclusivitate pentru totalbaschet.ro, eventualei propuneri lansate de preşedinta Federaţiei Române de Baschet de a se alătura pe viitor echipei naţionale. Noul campion a vorbit şi despre meciul şase al Finalei, care a fost şi cel mai important al carierei sale, Tyler trecându-şi în palmares primul titlu din carieră.

Cum s-a simţit meciul din teren?
A fost un meci extrem de dificil şi totul a fost posibil datorită efortului nostru colectiv, a fost vorba de muncă de echipă. Fiecare jucător a fost important în diferite momente ale meciului şi aceasta a fost cheia care ne-a deschis poarta spre victorie.

Ce ţi-a trecut prin minte cand te-ai văzut cu mingea în mână cu doar câteva fracţiuni de secundă înainte de final şi la o distanţă destul de mare de coş?
Am avut în mână ultima aruncare a campionatului, dar categoric fiecare coş reuşit până în acel moment a fost important. Pe final am aruncat mingea fără să mă mai gândesc la nimic, nu am avut timp să mă gândesc, am putut doar să îmi pun toate speranţele că va intra în coş şi s-a întâmplat să intre. Avem o echipă minunată, o echipă care a câştigat campionatul şi mă bucur extrem de mult pentru fani, pentru colegii mei, pentru oficialii clubului, într-un cuvânt, pentru ”U” Mobitelco.

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet a declarat că ar fi nevoie de un jucător ca tine la Naţională. Ai accepta o eventuală propunere de a te alătura reprezentativei României?
Dacă această convocare la Naţională implică toate actele necesare pentru a primi cetăţenia română aş accepta, cu siguranţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!