Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Video Giordan Watson: „Vă rugăm, consultați-vă și cu noi cu privire la ce decizii luați"

Video Giordan Watson: „Vă rugăm, consultați-vă și cu noi cu privire la ce decizii luați"

În ultimele zile, președinții cluburilor din România au luat în calcul anularea Ligii Naționale și au ajuns la un acord în acest sens, urmând să comunice decizia lor președintelui FRB, Horia Păun. 

După ce unul dintre cei mai longevivi jucători străini din campionatul României, Porter Troupe, și-a îndrumat colegii să se unească pentru a-și face vocea auzită, a venit rândul fostului său coechipier și prieten, Giordan Watson să își exprime părerea legată de această situație de criză cu care se poate confrunta baschetul românesc. 

Căpitanul campioanei României, CSM Oradea a filmat un video prin care dorește să le transmită președinților de club și oficialilor să nu uite de jucători și chiar să îi facă și pe aceștia parte din eventualele discuții ce ar urma să aibă loc în cursul zilelor următoare. 

Bună, mă numesc Giordan Watson. Sper că toți sunteți sănătoși și în siguranță în aceste vremuri dificile pe care le trăim. Se întâmplă foarte multe lucruri neprevăzute acum, în lume, dar și în Liga Națională de Baschet din România...se vorbește despre suspendarea definitivă a ligii...multe incertitudini... Tot ceea ce ne dorim ca jucători este să fim auziți, să se comunice cu noi, să putem să avem și noi o opinie, să spunem ceea ce gândim. Știm faptul că Guvernul controlează o mare majoritate a ceea ce se întâmplă, dar am iubi faptul să fim auziți! Suntem entertaineri, ne place să facem oamenii să zâmbească și cred că asta ar fi un lucru grozav în aceste vremuri tulburi!

Vă rugăm, consultați-vă și cu noi cu privire la ce decizii luați, lăsați-ne să participam la conversație. Haideți să o facem împreună, ca federație, ca președinți și ca jucători...să formăm o echipă și să facem ceea ce e mai bine pentru toată lumea, inclusiv pentru fani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro) on

Reamintim faptul că luni, 16 martie, Horia Păun va avea o ședință cu președinții de cluburi din România și este de așteptat ca o decizie să fie luată în timpul acelei discuții.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Ce frumos
    Si cat de corect vorbeste romana Gicu. As vrea sa il aud si pe kristi richard. Pana una alta cui sa faci spectacol daca nu ai acces ca spectator?

    cu 4 ani în urmă (16.03.2020) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș Baschet .ro :

    Silvester Malone
    Comentariile lui "SilvesterMalone" au fost șterse conform politicii site-ului nostru. Este binevenit oricine să-și spună părerea, însă trebuie folosit în primul rând un username decent.

    cu 4 ani în urmă (16.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!