Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4 Cătălin Vulc:„Am jucat mult mai slab decât am gândit această partidă”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.04.2015

BC Mureș Târgu Mureș s-a calificat în finala Cupei României după ce a spulberat în prima semifinală de la Pitești formația CSU Sibiu cu scorul 71-48.

Antrenorul sibienilor, Cătălin Vulc a fost dezamăgit de evoluția elevilor săi și a fost de părere că meciul s-a pierdut în primul sfert când elevii săi nu au marcat decât 4 puncte.

„Am venit la Pitești cu gândul de a câștiga partidele, dar nu am fost concentrați și partida de astăzi s-a pierdut încă din primul sfert când Mureșul a luat un avantaj foarte serios. Nici noi nu am mai crezut în șansa noastră. Mureșul a făcut un meci foarte bun, dar noi am jucat mult mai slab decât am gândit această partidă. Cupa României este un altfel de competiție, nu este ca și în campionat. Sunt 40 de minute în care, dacă o echipă prinde o zi bună, se poate întâmpla orice”, a declarat la conferința de presă antrenorul sibienilor.

CSU Sibiu se va bate cu echipa gazdă BCMU Pitești pentru locul 3, într-un meci ce va avea loc vineri de la ora 15.30.

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    3 cuvinte+
    Cata,imi pare rau(?),declaratia ta trebuia sa sune asa:IMI PREZINT DEMISIA! DE ONOARE.

    cu 9 ani în urmă (03.04.2015)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      PS
      Cum ai gandit tu aceasta partida???

      cu 9 ani în urmă (03.04.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!