Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4 Craiova. Mihai Silvășan, după eliminarea din Cupă: „Nu e o tragedie”

F4 Craiova. Mihai Silvășan, după eliminarea din Cupă: „Nu e o tragedie”

U-BT Cluj-Napoca a suferit astăzi, 15 februarie, cea de-a doua înfrângere stagională în 35 de meciuri. Ardelenii au fost învinși de CSO Voluntari cu scorul de 81 la 80 și au ratat, astfel, calificarea în finala Cupei României.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan la finalul meciului:

Într-adevăr o înfrângere. Au jucat mai bine ca noi și îi felicit pentru acest lucru. Le urez baftă poimâine în finală. Dezamăgitor pentru noi, era unul din obiectivele noastre. Nu am strălucit, evident, nici din punct de vedere a aruncărilor și a procentajelor, nici din punct de vedere al intensității cu care am jucat. Însă, acesta este baschetul: poți câștiga câte meciuri la rând vrei, dacă îl pierzi pe cel mai important. Pentru noi trebuie să fie o lecție. Repet, suntem dezamăgiți că nu jucăm finala măcar și, evident, că nu putem să câștigăm Cupa. Acesta era scopul nostru. Mergem mai departe. Urmează o mică vacanță, o vacanță în care să ne recăpătăm forțele atât fizic, cât și mental. Apoi intrăm în ultima parte a campionatului atât în România, cât și în Champions League și trebuie să fim puternici.

Antrenorul alb-negrilor a fost întrebat dacă această înfrângere este una surprinzătoare.

Nu știu. Pentru dumneavoastră dacă e surprinzătoare. Eu nu am intrat pe teren cu gândul că suntem învingători de la început. Știam că sunt o echipă bună, știam că vor face tot ce e posibil pentru a învinge. Am încercat să transmit asta băieților, însă se pare că nu am reușit destul de bine pentru a câștiga acest meci. Asta este. Nu e o tragedie. Mergem mai departe.

La final, Silvășan a fost rugat să comenteze arbitrajul, având în vedere că, de-a lungul jocului, au existat mai multe proteste din partea băncii clujene.

Nu-l comentez”, a fost răspunsul tehnicianului în vârstă de 37 de ani.

Următorul meci al lui U-BT Cluj-Napoca va fi în 28 februarie, pe teren propriu, contra lui CSM Târgu Jiu.

*foto: Filip Istrate

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca RobertMugabe :

    Corect
    Asa a fost

    cu 2 ani în urmă (16.02.2022) Raspunde
  • Mircea1919 :

    Bravo
    Bine că ai comentat arbitrajul in timpul meciului... 2 tehnice, 2 puncte...

    cu 2 ani în urmă (16.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!