Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4 Craiova. Sasha Ocokoljic, după victoria Voluntariului: „Jucătorii trebuie să rămână concentrați”

F4 Craiova. Sasha Ocokoljic, după victoria Voluntariului: „Jucătorii trebuie să rămână concentrați”

CSO Voluntari a devenit prima finalistă a Cupei României la baschet masculin, după 81-80 în semifinala cu U-BT Cluj-Napoca desfășurată marți, 15 februarie. Ilfovenii au ocazia să-și apere trofeul cucerit în 2021.

La finalul partidei, Sasha Ocokoljic a oferit mai multe declarații reporterilor baschet.ro prezenți la turneul final de la Craiova, începând astfel:

„Cred că a fost un meci foarte bun, foarte intens din partea ambelor tabere. A fost semifinala și cine se impunea la final mergea în finală să lupte pentru trofeu. Cred că ambele echipe au dat totul pe partea fizică. În unele aspecte noi am fost mai buni și am câștigat meciul.”

Tehnicianul Voluntariului spune că echipa lui și-a făcut temele în fața Clujului, chiar dacă au fost momente pe care nu le-au putut controla, dar într-un final au produs primul eșec al lui U-BT pe plan intern:

„A fost dificil. Clujul este, de departe, cea mai bună echipă din țară. Felul în care ei au jucat în acest an este uimitor, atât pe plan intern, cât și european. Știam că trebuie să fim foarte fizici, foarte concentrați și inteligenți. Desigur, sunt lucruri de care nu poți scăpa mereu. De exemplu, au înscris multe puncte în tranziție din greșelile noastre. Cu un efort colectiv am reușit să câștigăm.”

„Sincer, acum nu mă gândesc la finală”

Întrebat ce este așa special la Voluntari, unde există echipe bune de fotbal, baschet și volei, Ocokoljc a răspuns următoarele:

„Oamenii din Voluntari iubesc sportul și investesc și susțin toate sporturile menționate. Treaba noastră e doar să muncim din greu și să le dăm înapoi tot ceea ce primim din partea lor.”

Sârbul îndeamnă la calm și nu este cazul de sărbătoare după o singură victorie în Final Four:

„Sincer, acum nu mă gândesc la finală. Nu mergem să sărbătorim, pentru că n-am venit aici să ne bucurăm la finalul unui singur meci. Am venit aici să ne apărăm trofeul. Asta le-am explicat băieților, că trebuie să joace cu pasiune și să înțeleagă că ei sunt deținătorii Cupei României și cred că toată lumea a înțeles că am venit aici pentru un trofeu.”

Întrebat ce sfat le-ar da jucătorilor pentru a rămâne concentrați, Ocokoljic a spus clar:

„Tocmai ceea ce ai spus. Jucătorii trebuie să rămână concentrați, să vadă meciul din această seară să ne cunoaștem următorul adversar. Mâine o să ne pregătim pentru adversarul din finală și trebuie să jucăm precum o echipă, la fel ca azi.”

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!