Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4 Craiova. Titus Robinson: „E grozav să facem parte din istorie”

F4 Craiova. Titus Robinson: „E grozav să facem parte din istorie”

SCM Universitatea Craiova a câștigat duelul din semifinale cu CSM Galați, scor 104-94 marți seara (15.02) și a obținut biletele pentru ultimul act al Cupei României la baschet masculin.

Titus Robinson a oferit câteva declarații după victoria din semifinale, începând astfel:

„A fost un joc dificil. Știam ce ne așteaptă, Galațiul a jucat tare și fizic, eram conștienți că va fi un meci lung și a trebuit să ne îmbunătățim defensiva în repriza a doua.”

Americanul era conștient că nu va fi ușor în fața Galațiului:

„Știam din start că ne așteaptă un meci greu. Am jucat deja de două ori împotriva lor și cu siguranță e dificil să bați o echipă de trei ori la rând.”

Craiova s-a calificat în premieră în finala Cupei și americanul și-a găsit cu greu cuvintele la început după ce a fost întrebat cum se simte după această performanță istorică:

„E o nebunie! E grozav să facem parte din istorie și vreau să le mulțumesc fanilor pentru sprijin, mai ales pe final. Este extraordinar pentru Craiova, pentru fani, care ne-au transmis energie în repriza a doua.”

„Fanii ne-au împins până la linia de sosire”

Jucătorul oltenilor a vorbit și despre fani și atmosferă:

„Energia a fost fantastică. Am fost fericit să văd lumea cum vine la sală să susțină echipa, iar apoi fanii ne-au împins până la linia de sosire.”

Robinson spune că semifinala dintre CSO Voluntari și U-BT Cluj a fost strânsă și nu e neapărat o surpriză victoria ilfovenilor:

„Ambele echipe au fost bune și au fost eficiente, așa că putea să se termine în favoarea oricui acel meci.”

Titus Robinson a terminat cu 12 puncte și 7 recuperări, având 4/4 din acțiune și 2/2 de la linia de fault în penultimul act al Cupei.

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!