Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4 Craiova. Vlad Moldoveanu își duce echipa în finală cu o prestație de excepție

F4 Craiova. Vlad Moldoveanu își duce echipa în finală cu o prestație de excepție

CSO Voluntari a reușit calificarea în finala Cupei României, după o victorie la limită în fața lui U BT Cluj-Napoca, 81-80, în prima semifinală a Final Four-ului găzduit de Craiova.

Vlad  Moldoveanu a fost omul meciului, reușind cea mai bună performanță sezonului chiar în fața fostei echipe.

Titular la poziția 4, Vlad a petrecut 31 de minute pe parchet și și-a trecut în cont 22 de puncte, 11 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și un turnover. Fostul internațional român a marcat 1/5 de la 2 puncte, 3/4 de la 3 puncte și 11/12 de la linia de pedeapsă. În urma acestei performanțe, Moldoveanu a totalizat un indice al eficienței de 30 de unități și +8 la capitolul „+/-”.

Căpitanul lui CSO Voluntari a înregistrat totodată season-highs la puncte marcate și eficiență.

Pe lângă Vlad Moldoveanu, doar Toddrick Gotcher a mai terminat în double-digits pentru Voluntari în confruntarea cu U BT Cluj-Napoca. Americanul a terminat cu 13 puncte și o recuperare.

foto: Iulian Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!