Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4. CSM CSU Oradea se duelează cu Dinamo București pentru un loc în finala Cupei României

Valentin Todea

Valentin Todea
09.04.2016

Final Four-ul Cupei României la baschet masculin ia startul în acest sfârșit de săptămână în Arena „Antonio Alexe” din Oradea. În cea de-a doua semifinală, gazdele de la CSM întâlnesc pe Dinamo, partida urmând a demara duminică, începând cu ora 18:15.

În precedentele două confruntări directe din acest sezon, trupa bihoreană a avut câștig de cauză de fiecare dată. În luna noiembrie a anului trecut, băieții pregătiți de Cristian Achim s-au impus în Sala Dinamo cu 75-93, pentru ca meciul de acum două luni de pe teren propriu să fie adjudecat de aceștia cu 92-81. Putem observa că s-au marcat destul de multe puncte în cele două întâlniri, astfel ne putem aștepta la o confruntare la fel de spectaculoasă și mâine seară.

La general, alb-roșii conduc cu 12-9, gruparea din capitală câștigând pentru ultima oară pe Crișul Repede în martie 2009, atunci când scorul a fost 63-86.

Pentru a ajunge în această fază a competiției, CSM CSU Oradea a trecut Gaz Metan Mediaș și Steaua CSM Eximbank, în timp ce „terierii” au avut de înfruntat formațiile BCM U Pitești și Energia Târgu Jiu, meciurile disputându-se în sistem tur-retur.

 Partida va putea fi urmărită în direct la DigiSport 4.

*Foto: Răzvan Păsărică/ sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!