Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4. Sean Barnette: „Nu suntem mulțumiți doar cu simpla prezență. Vrem să câștigăm trofeul”

Paul Olar

Paul Olar
09.04.2016

CSM CSU Oradea va disputa Final Four-ul pe teren propriu, iar statisticile sumbre legate de gazdele Cupei României nu îi sperie pe bihoreni. Sean Barnette vrea să pună mâna pe trofeu și le face cititorilor Total Baschet o radiografie a bilanțului obținut până acum de orădeni.

Sean, ați încheiat sezonul regulat pe poziția secundă, la mare luptă cu Steaua. Sunteți mulțumiți?

Prima parte a sezonului a fost presărată cu suișuri și coborâșuri. De cele mai multe ori am învățat câte ceva, chimia noastră progresând. Avem mulți jucători experimentați, unii dintre ei se știau chiar dinaintea campionatului, așa că rezultatele nu au trebuit să aștepte. Per ansamblu, a fost o primă parte de sezon bună.

Oamenii au sesizat progresul din evoluțiile tale. Unii dintre redactorii Total Baschet te-au numit chiar MVP-ul stagiunii. Cât de bine te-ai integrat în sistemul CSM-ului?

Mă bucur să aud asta. Mă simt confortabil în sistemul Oradiei. Avem o echipă rapidă, cu baschetbaliști care pot să practice acest stil rapid. Astfel pot să îmi fac jocul. Eu sunt genul de jucător polivalent, iar sistemul îmi permite să îmi arăt versatilitatea.

Ce așteptări aveți de la Final Four?

Avem așteptări mari de la acest Final Four. Nu suntem mulțumiți doar cu simpla prezență. Vrem să câștigăm trofeul!

Sesizezi o presiune suplimentară pe umerii voștri, luând în calcul faptul că sunteți gazdele turneului?

Nu cred că există vreo presiune pe noi, ba din contră. Fanii ne ajută, ca de fiecare dată. Suporterii noștri sunt fenomenali și ne împing de la spate atunci când avem nevoie. Sunt ca și al șaselea jucător în echipă.

Ce părere ai despre Dinamo?

Dinamo este o formație bună. Au mulți aruncători buni, iar dacă le permiți să își facă jocul, pot pune serioase probleme.

Totodată, vei evolua și la All Star Game. Cât de mult te bucură convocarea?

Va fi grozav să joc la All Star Game, în special că orașul nostru îl găzduiește. Aceste meciuri sunt pline de bucurie și distracție. Ne dedicăm suporterilor, deoarece fără ei jocul nu ar fi același. Sper ca fiecare suporter ce m-a votat să se bucure atât de Final Four, cât și de All Star Game.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!