Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4. Tudor Costescu: „Nu am mai fost la fel de productivi în atac în partea a doua a meciului”

F4. Tudor Costescu: „Nu am mai fost la fel de productivi în atac în partea a doua a meciului”

CS Dinamo Știința București a jucat duminică a patra partidă consecutivă în compania lui CSM CSU Oradea, U-BT Cluj-Napoca sau BC CSU Sibiu. Trupa din Capitală a avut o nouă prestație foarte bună și a reușit să îi pună probleme campioanei, fiind aproape de calificarea în finala Cupei României.

Iată ce a zis Tudor Costescu despre meciul pierdut cu 76-72 în fața bihorenilor.

„Felicitări adversarilor și succes în finală. Pe finalul partidei au fost mai buni decât noi și cifrele arată asta. Pe finalul meciului am avut niște statistici înfiorătoare la aruncările de 2 puncte și deși apărarea a funcționat în mare parte a jocului, în momentele importante am fost depășiți mult prea ușor. Pe de altă parte nu am mai fost la fel de productivi în atac în partea a doua a meciului. Am marcat doar un coș de 3 puncte.

Mă bucur că arătăm bine în ultimele partide, dar avem în continuare lipsurile noastre. Nu gestionăm bine finalurile de joc și acest lucru ne costă. Am avut multe meciuri pierdute la diferențe mici. Trebuie să ne asigurăm că avem diferențe mari de puncte pe finalul meciurilor în fața unor astfel de echipe. Avem așteptări mari de la ultima parte a campionatului, dar orice înfrângere doare și mai important ca orice este să câștigăm".

În încleștarea din Sala Sporturilor „Horia Demian”, dinamoviștii au beneficiat de susținerea galeriei lui Universitatea Cluj-Napoca, care este înfrățită cu galeria lui Dinamo.

"Știu că există o relație foarte  bună între Dinamo și Universitatea Cluj. Au fost momente importante când a contat aportul lor. Din păcate prestația noastră nu ne-a permis să ne apropiem victoria. Faptul că am avut susținere la așa distanță de casă a contat mult pentru noi".

După o zi de pauză, Tudor Costescu va începe să pregătească meciul cu Spania din preliminariile Campionatului European de baschet din 2021 și este optimist în legătură cu naționala României.

"Mă întâlnesc marți cu jucătorii. O să am și eu o zi de repaus. Întâlnim campioana mondială Spania. Ultimul lor meci a fost finala mondială câștigată, dar acest lucru nu ne descurajează. Ba dimpotrivă, la cum îmi cunosc eu băieții acest lucru ne va ambiționa mai tare și sunt convins că în ziua meciului vom arăta și o formă bună și un meci de calitate".

*foto: Emanuel Titus Iliesi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!