Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F4. Tudor Costescu: „Suntem pregătiți să răsturnăm calculele deja făcute”

F4. Tudor Costescu: „Suntem pregătiți să răsturnăm calculele deja făcute”

Pentru al doilea sezon consecutiv, Dinamo Știința București a reușit calificarea în Final Four-ul Cupei României, acolo unde va întâlni în semifinale pe CSM CSU Oradea. 

Antrenorul dinamoviștilor, Tudor Costescu, a vorbit despre turneul final al Cupei, la sfârșitul meciului câștigat contra celor de la CSU Sibiu: 

„Venim cu un moral bun după ultima victorie și sperăm că am gestionat bine această perioadă astfel încât oboseala înregistrată în ultimele partide să fi trecut și să beneficiem numai de experiența în plus pe care am căpătat-o. Întâlnim campioana en-titre și primul loc în campionat, dar aceasta este o altă competiție”.

Costescu nu s-a ferit să laude adversarul de duminică: 

„Oradea vine după o deplasare dificilă, cu un meci terminat în prelungiri la Minsk, dar mă aștept să fie la fel de combativi cum sunt în general și să nu cedeze vreun moment. Ei beneficiază de o rotație foarte lungă, de jucători cu multă experiență și cred că au înțelepciunea dovedită de altfel până în prezent de a-și gestiona bine situația”.

Cu toate acestea, antrenorul alb-roșilor are încredere în echipa sa: 

„Meciul nu va fi unul ușor, pe hârtie nu pornim ca favoriți, însă noi am arătat și în meciul de la Oradea că putem evolua foarte bine. Nu mă aștept la același scenariu și în Cupă, Oradea e o echipă cu experiență care știe să își atingă obiectivele și care va tratata cu maximă seriozitate această confruntare. Deși suntem considerați outsideri, ne-am obișnuit cu acest statut și suntem pregătiți chiar să răsturnăm calculele deja făcute.”

Duelul dintre Dinamo Știința și CSM CSU Oradea deschide turneul final al Cupei României. Partida se joacă duminică, 10 februarie, de la ora 15:15 și poate fi urmărită pe Digi Sport 3. 

*foto: facebook Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!