Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8. Goran Gajovic: „Am arătat că suntem o echipă cu caracter”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.02.2024

F8. Goran Gajovic: „Am arătat că suntem o echipă cu caracter”

CSM Târgu Mureș a luptat admirabil în sferturile de finală ale Cupei României cu CSM Oradea, în ciuda absențelor a trei oameni de bază: Goran Martinic, Mladen Jeremic și Szabolcs Santa. Formația pregătită de George Trif a cedat cu 71-77 și a dat în mai multe rânduri semne că poate produce o surpriză de proporții.

La finalul confruntării, Goran Gajovic a fost prezent la conferința de presă și a vorbit despre acest meci. Iată ce a avut de spus veteranul muntenegrean:

„Vreau să îmi felicit colegii pentru efortul depus și pentru meciul mare. Nu a fost ușor fără trei jucători de bază, Jeremic, Martinic și Santa. Toți jucătorii au făcut un pas în față și am arătat că suntem o echipă cu caracter. Nu am renunțat și am luptat până la final. În meciuri ca acesta, orice punct contează. Am ratat mai mult de nouă libere, 11 cred și asta s-a văzut la scorul final, +6 pentru ei. Vreau să le mulțumesc și fanilor care au venit aici să ne susțină.”

Gajovic a fost cel mai eficient jucător al echipei sale și totodată al doilea marcator. Jucătorul de 35 de ani a încheiat meciul de joi cu 23 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive în 34 de minute petrecute pe parchet, în care a adunat 27 de unități la eficiență.

CSM Târgu Mureș va reveni pe teren după pauza competițională, cu un meci în Top 10 în fața unei alte revelații din această stagiune, Corona Brașov.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!