Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8. Goran Gajovic: „Vom da totul și vom vedea cine va câștiga”

F8. Goran Gajovic: „Vom da totul și vom vedea cine va câștiga”

CSM Târgu Mureș se va lupta joi, 15 februarie, cu CSM CSU Oradea pentru un loc în semifinalele Cupei României. Această confruntare de la Cluj-Napoca va fi a treia din programul sferturilor de finală.

Goran Gajovic a vorbit pentru site-ul nostru despre CSM Oradea, unul dintre cluburile pentru care a jucat în România:

„La începutul sezonului ne-am propus să ajungem la Final 8. Acum suntem aici și vom juca cu Oradea. E o echipă foarte bună, cu variante pe fiecare poziție, și vorbim despre un club cu o istorie importantă. Vom avea câteva absențe mâine, dar nu contează. Vom da totul și vom vedea cine va câștiga.”

El a făcut referire la absențele mureșenilor în Cupa României:

„O să ne lipsească doi titulari (n.r. Szabolcs Santa și Mladen Jeremic). E dificil, pentru că afectează și rotația. Ceilalți jucători vor avea un rol mai important decât de obicei.”

La final, Gajovic a fost întrebat dacă și în ciuda acestor probleme de lot s-ar putea impune în fața orădenilor, pe care i-au învins la precedenta întâlnire oficială:

„După cum ai spus, suntem o echipă surpriză pentru că nimeni nu se aștepta să prindem măcar Top 10 în campionat. Am avut rezultate foarte bune și vom continua să jucăm așa cum știm. Chiar și cu aceste absențe, pot să promit că ne vom lupta până la final.”

Întâlnirea dintre CSM Oradea și CSM Târgu Mureș, din sferturile Cupei României, va avea loc joi, 15 februarie, începând cu ora 17.45. Meciul va putea fi urmărit pe Digi Sport 3, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Kádár Csongor Krisztián / Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Optimism
    pe care propriul antrenor nu pare sa il impartaseasca

    Da, au facut un meci foarte bun in victoria cu Oradea de acum cateva saptamani dar ma indoiesc ca vor face fata acum in conditiile in care vor avea 2 titulari absenti + (pana la proba contrarie) Martinic.

    Da, daca ne luam dupa declaratiile tuturor va fi un meci intens de care va profita, cred, in primul rand.... adversarul din faza urmatoare a competitiei

    cu 2 luni în urmă (15.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!